Plėšikai siautėjo baruose, parduotuvėse, vienišų senukų namuose

Šeštadienį plėšikai siautėjo Vilniuje, Klaipėdoje, Jonavoje, kituose miestuose ir gyvenvietėse.

Policija ieško plėšikų, šeštadienį užpuolusių aukas gatvėse ir namuose<br>K.Kavolėlio asociatyvi nuotr.
Policija ieško plėšikų, šeštadienį užpuolusių aukas gatvėse ir namuose<br>K.Kavolėlio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 14, 2014, 9:40 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 5:54 AM

Šeštadienio rytą Vilniuje buvo įvykdyti du plėšimai. Savanorių prospekte grupė jaunuolių sumušė ir peiliu sužalojo 28 metų vyrą vyrą. Užpuolikai pagrobė mobiliojo ryšio telefoną, jų auka dėl pjautinės žaizdos plaštakoje ir galvos sumušimo paguldyta į ligoninę.

Sostinėje esančioje Gerosios Vilties gatvėje plėšikas užpuolė 19 metų merginą, ėmė ją smaugti ir prikišo prie gerklės peilį. Jis atėmė iš praeivės 100 litų.

Jonavoje ryte du nusikaltėliai įsiveržė į 85 metų senuko namus, esančius S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje. Pensininkas mėgino priešintis įsilaužėliams, bet plėšikai jį sumušė, iškraustė spintas, atėmė legalų revolverį, 140 litų, asmens dokumentus.

Klaipėdoje, Taikos prospekte esančiame bare iki paryčių girtavę du vyrai sumušė 19-metį ir jį išrengė - atėmė striukę, megztinį, marškinėlius, vyrišką rankinę, kurioje buvo mobiliojo ryšio telefonas, piniginę, vairuotojo pažymėjimą bankų kortelės, nuolaidų kortelės. Vaikinas patyrė 2,5 tūkst. litų nuostolį.

To paties konflikto metu buvo peiliu sužeistas 17-metis, kuris dėl pjautinių žaizdų veide, rankoje ir kojoje paguldytas į ligoninę. Uostamiesčio pareigūnai sulaikė įtariamuosius smurtavimu neblaivius 43 ir 34 metų vyrus.

Šeštadienio vakarą Vilkaviškio rajone, Būdežerių kaime išlaužęs 69 metų vietos gyventojos namų duris, girtas kaimynas keliskart smogė kumščiu jai į pilvą ir sprandą, vertė gerti alų ir pagrasino padegti namus, jei kam išdrįs pasiskųsti. Išeidamas vyriškis pagrobė dujų balioną.

Grumblių kaime (Šilutės r.) gyvenantis 75 metų pensininkas pasigailėjo, šeštadienio rytą neužsirakinęs durų – nepažįstami vyrai jį sumušė ir atėmė telefoną, 250 litų.

Šeštadienio pavakare Kėdainiuose, Šėtos gatvėje du plėšikai įsiveržė į parduotuvę. Grasindami pardavėjai pistoletais, jie pagrobė cigaretes, iš kasos stvėrė 500 litų ir paspruko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.