3 lietuviai prisigėrę išėjo pro duris ir pakliuvo baltarusiams

Trys Lietuvos piliečiai tiek prisigėrė, kad vėliau net neatsiminė, kaip atsidūrė Baltarusijos teritorijoje. Du vyriškius ir merginą sulaikė kaimyninės šalies pasieniečiai ir trim parom uždarė į areštinę.

Baltarusijoje sulaikyti Lietuvos piliečiai niekaip negalėjo prisiminti, kaip perėjo sieną.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Baltarusijoje sulaikyti Lietuvos piliečiai niekaip negalėjo prisiminti, kaip perėjo sieną.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-15 15:06, atnaujinta 2018-01-19 03:46

Kaip pranešė Baltarusijos valstybinis pasienio komitetas, incidentas įvyko sekmadienį. Varėnos rinktinės pasieniečiai baltarusiams pranešė, kad iš Lietuvos į Baltarusiją per sieną neteisėtai pateko trys nežinomi asmenys.

Į nurodytą vietą iš karto buvo nusiųsti baltarusių pasieniečiai. Maždaug 200 metrų nuo sienos linijos jie sulaikė tris Lietuvos piliečius. Du vyriškiai ir mergina buvo smarkiai apgirtę. net ir praėjus 6 valandoms po sulaikymo, tikrinant jų girtumą, pažeidėjų organizme vis dar buvo nuo 0,43 prom. iki 0,88 prom. alkoholio.

Baltarusijos pasieniečiai praneša, kad lietuviai prisigėrė viename iš pasienio kaimų. Šventė taip audringai, kad vėliau patys neprisiminė, kaip atsidūrė Baltarusijoje.

Kaimyninės šalies pareigūnai Lietuvos piliečius apkaltino neteisėtu sienos kirtimu ir trim paroms uždarė į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.