Vilniaus rajone sulaikyti penki sienos pažeidėjai

Vilniaus rajone VSAT pareigūnai sulaikė neteisėtai į Lietuvą patekusius penkis nelegalus. Dokumentų neturėję vyrai prisistatė Rusijos piliečiais.

Vilniaus rajone sulaikyti penki sienos pažeidėjai.<br>VSAT archyvo nuotr.
Vilniaus rajone sulaikyti penki sienos pažeidėjai.<br>VSAT archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 15, 2014, 9:44 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 4:33 AM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, sekmadienį naktį Vilniaus rinktinės Padvarionių užkardos pasieniečiai, bendradarbiaudami su kolegomis iš Baltarusijos Smurgainių pasienio grupės, nuošalioje Vilniaus rajono vietovėje vaizdo kameromis užfiksavo grupę asmenų, neteisėtai perėjusių valstybės sieną iš Baltarusijos.

VSAT pareigūnų stebima penkiukė patraukė link Vilniaus rajono Laukininkų kaimo, esančio už maždaug 4 kilometrų nuo sienos.

Pasieniečiai atėjūnus sustabdė šios gyvenvietės prieigose, vietinės reikšmės kelyje Slabada – Laukininkai. Nė vienas iš sulaikytųjų neturėjo asmens dokumentų. Visi penki vyrai prisistatė Rusijos piliečiais, kurių amžius, pasak pačių sulaikytųjų, yra nuo 19 iki 38 metų. Užsieniečiai nešėsi kuprines su asmeniniais daiktais.

Vietovę ties Laukininkai tikrinę pasieniečiai daugiau nieko įtartino neaptiko.

Visus penkis užsieniečius VSAT pareigūnai uždarė į areštinę. Vilniaus rinktinės pareigūnai dėl neteisėto valstybės perėjimo pradėjo ikiteisminis tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.