Įsisiautėjusį kaimo erelį uždarė trim mėnesiams

Trys nusikaltimai ir vienas administracinės teisės pažeidimas. Tokiu „derlių“ per vos savaitę susišlavęs 37 metų akmeniškis ilgam uždarytas į Šiaulių tardymo izoliatorių.

Per savaitę tris kartus akmeniškį sulaikę pareigūnai apsisprendė laikyti jį suimtą.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Per savaitę tris kartus akmeniškį sulaikę pareigūnai apsisprendė laikyti jį suimtą.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Dec 19, 2014, 3:11 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 7:08 PM

Viskas prasidėjo prieš porą savaičių, kai Akmenės rajono gyventojas apsilankė Šiaulių psichiatrijos ligoninėje. Įkaušęs vyriškis priėmimo skyriuje iškoneveikė jį konsultavusį gydytoją, pyktį liejo spardydamas kėdes, grasino susidoroti.

Iškviesti policijos pareigūnai sučiupo lengvai apgirtusį chuliganą ir jį uždarė į areštinę. Bet ši pamoka buvo pernelyg menka – išleistas į laisvę vyriškis pavogė vienai Šiaulių mokyklai priklausantį mikroautobusą „Mercedes Benz“ ir išdūmė į gimtinę.

Tos pačios dienos popietę pareigūnai sučiupo vagį Akmenėje. Apsivogęs vyriškis ne tik neturėjo vairuotojo pažymėjimo, bet ir buvo „įšilęs“ nuo alkoholio – organizme rasta 0,76 promilės alkoholio. Tad jam teks atsakyti ir už vagystę, ir už vairavimą išgėrus.

Dar dvi paras areštinėje praleidęs akmeniškis nenurimo – vos išleistas naktį įsilaužė į Šiauliuose, Žemaitės g. esančią kebabinę. Pirmiausia jis plytgaliu išmušė langą ir laukė, ar nepasirodys apsaugininkai.

Kadangi šioje maitinimo įstaigoje signalizacijos nebuvo įrengta, vagišius pirmiausia sočiai pavakarieniavo. Numalšinęs alkį, akmeniškis pavogė kasos aparato stalčių su 100 litų ir patraukė namo.

Netrukus jį sučiupo patruliai. Kaltės dėl vagystės neneigęs vyriškis tikino, kad išvakarėse lankėsi pas medikus, bet šie į ligoninę nepaguldė. Graudžią istoriją sukurpęs veikėjas guodėsi buvęs alkanas, o kebabinė jau nebedirbo.

Šįsyk teismas nutarė nebesiterlioti – per savaites virtinę nusikaltimų padariusį akmeniškį uždarė 3 mėnesiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.