Kraupioje avarijoje žuvusio vyro namuose rasta sprogmenų

Kraupioje avarijoje prie Plungės žuvusio vyro namuose policija rado galingos sprogstamosios medžiagos trotilo. Sprogmenys rasti, kai pareigūnai atvyko paimti jo medžioklinių ginklų.

Šioje kraupioje avarijoje prie Plungės žuvusio vyro namuose policija rado galingos sprogstamosios medžiagos trotilo.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Šioje kraupioje avarijoje prie Plungės žuvusio vyro namuose policija rado galingos sprogstamosios medžiagos trotilo.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 22, 2014, 10:13 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 3:56 PM

Policijos departamentas pranešė, kad sekmadienį apie 15 val. Plungės r., Stalgėnų kaime, 1970 m. gimusio vyro, kuris tą pačią dieną apie 0 val. 29 min. žuvo avarijoje ties Lekemės kaimu, namo rūsyje, paimant medžioklinius ginklus, seife, rasta metalinė dėžutė, kurioje buvo 48 įvairaus mažo kalibro šoviniai ir 200 g trotilo briketas.

Trotilo briketą paėmė Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai.

Policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi, kaip sprogmenys atsidūrė žuvusio vyriškio seife.

kaip jau skelbė lrytas.lt, naktį iš šeštadienio į sekmadienį apie 0 val. 29 min. Plungės r., Lekemės kaime, kelio Mažeikiai-Plungė-Tauragė 63 km, automobilis „Opel Astra“, kurį vairavo 1968 m. gimęs vyras, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su atvažiuojančiais automobiliais „Opel Zafira“, kurį vairavo 1979 m. gimusi moteris, ir „Audi A4“, kurį vairavo 1991 m. gimęs vyras.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Opel Astra“ vairuotojas ir kartu važiavę keleiviai, 1964 m. ir 1970 m. gimę vyrai. Eismo įvykio metu taip sužaloti automobilių „Opel Astra“ keleivis, 1977 m. gimęs vyras, ir „Opel Zafira“ vairuotoja bei 1974 m. gimęs keleivis, kurie dėl daugybinių kūno sužalojimų pristatyti ir paguldyti į Plungės ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.