Pareigūnus papirkti bandė girtuokliai ir chuliganas

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai tris nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus. Pinigus policininkams siūlė KET pažeidėjai ir chuliganas.

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai tris nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai tris nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 22, 2014, 10:25 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 3:36 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, sekmadienį apie 8 val. 40 min. Zarasuose, Kauno g., sustabdytas automobilis „Renault Megane Coupe“, kurį vairavo vyras (gim. 1992 m.).

Vyriškis automobilį vairavo neturėdamas vairuotojo pažymėjimo ir galimai neblaivus, tačiau blaivumą pasitikrinti atsisakė.

Automobilio keleivis, 1995 m. gimęs vyras, siekdamas, kad vairuotojas išvengtų administracinės atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą, Zarasų r. policijos pareigūnams siūlė 2 tūkst. litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamieji uždaryti į laikino sulaikymo patalpą.

Tą pačią dieną apie 12 val. Alytaus r., ties Poteronių kaimu, kavinės automobilių stovėjimo aikštelėje, vyras (gim. 1970 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (1,5 prom. alkoholio), Alytaus apskrities VPK pareigūnams siūlė 200 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis apklaustas.

Taip pat sekmadienį apie 18 val. 45 min. Joniškio r., Jonaičių kaime, policijos pareigūnams atvykus pagal pranešimą dėl smurto artimoje aplinkoje, neblaivūs 1975 m. ir 1988 m. gimę vyrai nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų, vengė sulaikymo, o 1988 m. gimęs vyras kumščiais smogė į veidą bei spyrė į krūtinę vienam iš pareigūnų ir suplėšė tarnybinę uniformą.

Pristatant minėtus asmenis į policijos komisariatą, tas pats vyras (gim. 1988 m.) Joniškio r. PK pareigūnams siūlė 200 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Abu įtariamieji uždaryti į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.