Muzikanto T. Dobrovolskio sumušimu įtariami vyrai sulaikyti

Per šventes žiauriai sumuštas perkusininkas Tomas Dobrovolskis kovoja dėl savo gyvybės ligoninėje, o įtariami jo užpuolikai jau sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 26, 2014, 7:55 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 5:08 AM

Žymus muzikantas buvos sumuštas naktį iš gruodžio 23-iosios į 24-ąją. Lrytas.lt šaltinių duomenimis, dėl šio įvykio yra sulaikyti penki žmonės, visi jie uždaryti į areštinę.

Abi šias šventines dienas itin aktyviai dirbo Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, kurie dar aiškinsis, kas tiksliai sumušė muzikantą. Neatmetama versija, kad ne visi sulaikytieji prisidėjo prie užpuolimo. Pareigūnai rengiasi įtariamuosius apklausti.

T.Dobrovolskis šiuo metu gydomas ligoninėje, jo būklė sunki.

Tuo tarpu, socialiniame tinkle „Facebook“ T.Dobrovolsko artimieji patalpino žinutę, kurioje prašoma atsiliepti žmonės, kurie galėjo matyti nusikaltimą.

„Vilniuje, Vingrių ir Naugarduko gatvių sankirtoje, Kūčių naktį buvo iki gilios komos sumuštas mūsų daugelio draugas, muzikantas, multiinstrumentalistas Tomas Dobrovolskis.

Šiuo metu jis kovoja už gyvybę. Melskime Viešpatį, kad Tomas ištvertų. Stiprybės ir vilties žmonai Akvilei ir visai šeimai.

Bičiuliai viliasi, kad atsiras kažkas, mačiusių šį incidentą. Svarbi bet kokia informacija“, – rašoma socialiniame tinkle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.