Apkvaišusį šiaulietį įklampino šviesoforas

Į gatvę degant raudonam šviesoforo signalui įžengęs 26 metų šiaulietis nesitikėjo, kad užvirs tokia košė. Vaikinas visą savaitgalį praleido areštinėje, be to, jam teks stoti ir prieš teismą.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Dec 29, 2014, 12:58 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 1:01 AM

Nemalonumų virtinė prasidėjo šeštadienį paryčiais, kai šiaulietis bandė pereiti Tilžės gatvę. 5 val. ryto vaikinas nelaukė, kol užges eiti draudžiantis šviesoforo signalas, ir patraukė per pėsčiųjų perėją.

Pažeidėją pastebėjo ir sustabdė ankstyvi policijos patruliai. Sulaikytam šiauliečiui nustatytas lengvas girtumas – jo kraujyje buvo 1,27 promilės alkoholio.

Per pažeidėjo daiktų apžiūrą akyli pareigūnai pastebėjo polietileninį paketėlį, paslėptą cigarečių pakelyje. Paketėlyje buvo smulkintos augalinės kilmės medžiagos – manoma, marihuanos. Ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai šiaulietį sulaikė dviem paroms. Už neteisėtą disponavimą kvaišalais gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Be to, jam teks atsakyti ir už girto pasirodymą viešoje vietoje bei už kelių eismo taisyklių pažeidimą. Už pirmąjį pažeidimą skiriamas įspėjimas arba 30-50 litų bauda, už antrąjį – 80-140 litų bauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.