N. Kalaušis sulaikytas Kaišiadoryse vos išėjęs iš buto

Įtariamasis sulaikytas, kai išėjo iš buto daugiabučiame name. Vyras sulaikytas pirmadienį apie 13 val. 30 min.

N.Kalaušio biografijoje - net šeši teistumai.
N.Kalaušio biografijoje - net šeši teistumai.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Dec 29, 2014, 1:30 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 1:01 AM

Įtariamasis sulaikytas, kai išėjo iš buto daugiabučiame name. Vyras sulaikytas pirmadienį apie 13 val. 30 min.

Pasak laikinai Kauno apskrities policijos komisariatui vadovaujančio Dariaus Žukausko, N.Kalaušis sulaikymo metu nesipriešino. Galima sakyti, kad vyriškis gailisi dėl savo poelgio ir iš dalies pripažįsta kaltę.

Pasak D.Valkavičiaus, nusikaltimui išaiškinti buvo mestos neeilinės pajėgos. Iš pradžių manyta, kad N.Kalaušis gali būti išvykęs į užsienį, todėl pareigūnams talkino kolegos iš Lenkijos.

Baustas ne kartą

Vyras anksčiau buvo teistas 6 kartus, taip pat daugybę kartų baustas administracinėmis nuobaudomis už svaigalų vartojimą viešojoje vietoje.

Kaišiadorių rajone gyvenamąją vietą deklaravęs vyriškis 2002–2007 metais apkaltinamąjį nuosprendį išgirdo net 6 kartus. Jis buvo teistas už vagystes, svetimo turto sunaikinimą, nesunkų ir sunkų sveikatos sutrikdymą. Kurį laiką vaikinui teko praleisti už grotų.

Pasak kaišiadoriškį pažįstančių žmonių, paragavęs alkoholio jis tapdavo agresyvus ir dažnai įsiveldavo į konfliktus.

Pirminiais duomenimis, prieš kelerius metus N.Kalaušis buvo išvykęs dirbti į Angliją, o grįžęs įsigijo patentą individualiai veiklai. Vyriškis vertėsi statybos, būsto apdailos darbais.

Nusikaltimas įvykdytas šeštadienio naktį

N.Kalaušis yra pagrindinis įtariamasis televizijos laidų vedėjos 31 metų Viltės Stankutės-Butkienės ir dar vieno 37 metų vyriškio nužudymo byloje.

Poros kūnai buvo rasti sekmadienį Giraitėje (Kauno r.), o kruvinas išpuolis, manoma, įvykdytas naktį į šeštadienį.

N.Kalaušis su V.Stankute-Butkiene socialiniame tinkle susipažino beveik prieš metus, tačiau neseniai jų santykiai pašlijo. Manoma, kad vyriškis vis dėlto nusprendė dar kartą susitikti su buvusia drauge, tačiau atvykęs jos namuose rado dar vieną vyriškį.

Manoma, kad tuomet įsiutęs N.Kalaušis čiupo peilį ir subadė porą. Vėliau socialiniame tinkle jis užsiminė apie pasitraukimą iš gyvenimo, tačiau pareigūnai tuo abejojo ir manė, kad įtariamasis galėjo pabėgti į užsienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.