Antrąja N. Kalaušio auka tapęs vyras buvo itin paslaptingas

Sportiškas, mėgstantis bendrauti ir pamišęs dėl motociklų – taip kalba draugai apie 37 metų kaunietį Giedrių Pavasarį, kritusį nuo žudiko dūrių gruodžio 27-osios naktį. Tuo pačiu metu buvo nužudyta televizijos laidų vedėja 31 metų Viltė Stankutė-Butkienė.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Dec 30, 2014, 7:04 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 9:07 PM

Apie šį vyriškį mažai žino tiek jaunos moters artimieji, tiek teisėsaugos pareigūnai.

„Šiame tyrime etape šio žmogaus asmenybė, šeiminė padėtis, biografijos ypatumai neturi didelės įtakos“, - lrytas.lt kalbėjo tyrimui artimas šaltinis.

Tuo tarpu dauguma V.Stankutės-Butkienės artimųjų apie šį moters draugą išvis nieko nežino ir net nėra jo matę. Gali būti, kad jie susipažino visai neseniai. Tikėtina – socialiniame tinkle.

Žinoma, kad G.Pavasaris buvo nevedęs, vaikų neturėjo. Vyriškio motina yra mirusi, o garbaus amžiaus tėvas gyvena Kaune.

Mėgo gerti viešumoje

Poros nužudymus įtariamas 36 metų Nerijus Kalaušis – buvęs V.Stankutės-Butkienės draugas. Jiedu susipažino beveik prieš metus ir kurį laiką artimai bendravo.

Maždaug prieš porą savaičių santykiai nutrūko. N.Kalaušis pats apie tai pranešė artimiesiems ir labai sielojosi.

N.Kalaušis anksčiau buvo 6 kartus teistas už įvairius nusikaltimus, taip pat daugybę kartų baustas administracinėmis nuobaudomis. Dažniausiai – už alkoholinių gėrimų vartojimą viešoje vietoje.

Artimieji patvirtino, kad įkaušęs N.Kalaušis tapdavo agresyvus. Dėl sumušimo į policiją mažiausiai kartais kreipėsi jo žmona. Vėliau sutuoktiniai išsiskyrė, jųdviejų dukra liko gyventi pas buvusią žmoną.

N.Kalaušis socialiniame tinkle paliko įrašą apie planuojamą savižudybę, tačiau pasislėpė Kaišiadoryse. Įtariamasis buvo sulaikytas, kai išėjo iš buto į laiptinę.

V.Stankutė-Butkienė ir G.Pavasaris buvo nužudyti moters namuose Giraitėje (Kauno r.). Naktį į namą įėjęs užpuolikas nespėjusius pasipriešinti žmones subadė peiliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.