Gerai pašventusi vilnietė bandė pajuokauti su policija

Linksmai Naujųjų sutiktuves švęsti bandžiusi viena vilnietė perlenkė lazdą netinkamai pabandžiusi pajuokauti su policija. Dabar išsiblaivusiai „linksmuolei“ dėl savo nevykusio pokšto teks aiškintis policijos komisariate.

Gavę pranešimą apie peiliu sužalotą žmogų į šį namą Vytauto g. atskubėjo du Vilniaus policijos ekipažai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Gavę pranešimą apie peiliu sužalotą žmogų į šį namą Vytauto g. atskubėjo du Vilniaus policijos ekipažai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2015, 3:45 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 7:59 AM

Pareigūnų rūstybę moteris užsitraukė dėl nevykusio pokšto apie neva peiliu sužalotą, o gal net ir nudurtą žmogų.

Nutilus šventiniams fejerverkams, apie 1 val. 30 min., Vilniaus policija gavo pranešimą, kad viename iš Vytauto g. gyvenamųjų namų peiliu sužalotą vyrą.

Nurodytu adresu netrukus atskubėjo du policijos ekipažai. Tačiau buto, kuriame neva turėtų būti sužalotas žmogus, durų niekas neatidarė.

Paaiškėjo, kad į policiją skambinta ir apie nusikaltimą pranešta iš telefono, kuriame nebuvo SIM kortelės. Tai pareigūnams sukėlė įtarimų, jog pranešimas gali būti melagingas.

Neilgai trukus įtarimai pasitvirtino. Paaiškėjo, kad su policija „papokštauti“ sugalvojo gerai pašventusi moteris, gyvenanti čia pat.

Dabar išsiblaivusiai „pokštininkei“ teks aiškintis policijos komisariate. Jai gresia atsakomybė dėl melagingo pranešimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.