Iš penkto aukšto išstumtas vaikinas - reanimacijoje

Šiaulių pareigūnai aiškinasi aplinkybes, kuriomis sunkiai sužalotas devyniolikametis vaikinas. Pirminiais duomenimis, šiaulietis buvo išstumtas per langą.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

2015-01-04 11:08, atnaujinta 2018-01-17 02:33

Nelaimė įvyko naujametę naktį viename M.K.Čiurlionio gatvėje esančiame daugiabutyje. Medikams apie iš daugiabučio iškritusį šiaulietį pranešta pusantros valandos po vidurnakčio.

Į Respublikinę Šiaulių ligoninę atgabentas nukentėjusysis buvo labai sunkios būklės. Jis dėl daugybinių lūžių ir sumušimų paguldytas ir tebegydomas chirurginės reanimacijos skyriuje.

Išsyk po nelaimės būta įtarimų, kad padarytas nusikaltimas.

Pareigūnai ikiteisminį tyrimą pradėjo, kai pasikalbėjo su nukentėjusiojo seserimi. Prie brolio budinčiai šiaulietei pavyko šiek tiek pabendrauti su sąmonę trumpam atgavusiu nukentėjusiuoju, kuris papasakojo apie buvusį konfliktą.

Įvardintas ir asmuo, kuris galėjo išstumti nelaimėlį per penktajame daugiabučio aukšte esantį langą.

Su per laimingą atsitiktinumą žūties išvengusiu jaunuoliu pareigūnai dar nebendravo – to daryti neleidžia nukentėjusiojo sveikatos būklė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.