Rokiškėnas pareigūnams siūlė 4000 eurų kyšį

4000 eurų – tokį kyšį Rokiškio policijos pareigūnams pasiūlė neblaivus lengvojo automobilio vairuotojas. Prieš tai 30 – metis rokiškėnas bandė sugundyti patrulius 500 eurų, bet kai šie atsisakė imti kyšį, vyras sumą padidino aštuonis kartus.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Jan 13, 2015, 1:33 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 5:43 AM

Pirmadienio vakare Pandėlio gatvėje patruliuojantys Rokiškio rajono policijos komisariato patruliai gavo pranešimą apie galimai girtą vairuotoją. Informaciją suteikęs žmogus nurodė automobilio markę ir kryptį, kur važiuoja galimas pažeidėjas.

Patruliai nuvažiavo nurodyta kryptimi ir greitai sustabdė lengvąjį automobilį „Audi A6“. Vos pravėrę mašinos dureles, policininkai pajuto alkoholio tvaiką. 30 – metis vairuotojas A.M. atsisakė pasitikrinti blaivumą. Jis pasiūlė pareigūnams „susitarti“ už 500 eurų. Tačiau supratęs, kad nepavyks, iš karto padidino siūlomų pinigų sumą iki 4000 eurų.

Patruliai iškvietė operatyvinę grupę. Vairuotojas buvo pristatytas į policijos komisariatą. Jam pateikti įtarimai dėl bandymo papirkti pareigūnus. Kadangi A.M. ir toliau nesutiko pasitikrinti blaivumo, bus laikoma, kad jis vairavo smarkiai apsvaigęs. Neblaivus rokiškėnas naktį praleido policijos areštinėje.

Žinoma, kad A.M. šiuo metu niekur nedirba. Jis jau buvo patekęs į policijos akiratį 2010 metais, kai neblaivus vairavo mašiną. Už šį nusižengimą vyras trejiems metams buvo praradęs teisę vairuoti. Tačiau jis iš savo klaidų nepasimokė ir vėl girtas sėdo prie vairo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.