Didelį seifą iš parduotuvės pagrobusių vagių laukė nusivylimas

Radviliškio rajone, Sėkmių kaime, naktį į parduotuvę įsibrovę ir iš ten didelį seifą pagrobę vagišiai savo sėkme džiaugėsi neilgai – paaiškėjo, kad jų grobiu tapęs seifas buvo tuščias.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Jan 27, 2015, 11:32 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 11:12 PM

„Ta vagystė mus išgąsdino, bet neapsidžiaugė ir nusikaltėliai – kruopščiai vagystei ruošęsi ir gerokai paplušėti turėję vagišiai tikrai neapsidžiaugė, kai atidarę pagrobtą seifą pamatė, kad jis yra tuščias“, – portalui lrytas.lt sakė Skėmiuose įsikūrusios parduotuvės vedėja Milda Baristienė.

Parduotuvei jau trylika metų vadovaujanti M.Baristienė sakė, kad per tą laiką parduotuvė nuo vagių nukentėjo jau tris kartus.

Pirmus du kartus į parduotuvę įsibrovę vagišiai pagrobė įvairių alkoholinių gėrimų bei cigarečių. Šįkart nusikaltėliai nusitaikė į pagalbinėse patalpose stovėjusį seifą.

Apie pusantro metro aukščio seifas buvo matomas per parduotuvės langą.

Nusikaltimą suplanavę vagišiai pirmiausia nupjovė metalines lango grotas ir išėmė lango stiklus. Po to nusikaltėliai sulaužė lango rėmą ir įsibrovę į parduotuvės vidų išsitempė seifą laukan.

Vedėja neabejojo, kad nusikaltėlių buvo keli. Vienam vyrui šio seifo pakelti būtų neįmanoma. Iš nusikaltimo vietos seifas turėjo būti išgabentas automobiliu.

Vagišiams teko paskubėti – parduotuvė yra saugoma saugos tarnybos.

Naktį į pirmadienį 3 val. 13min. pavojaus signalą gavę apsaugininkai atskubėjo į įvykio vietą, tačiau seifą iš parduotuvės pagrobę nusikaltėliai jau buvo spėję pasprukti.

Nors vagių grobiu tapęs seifas buvo tuščias ir naudos jiems neatnešė, dėl jo netekties patirtus nuostolius parduotuvės savininkai įvertino 350 eurų.

Dėl vagystės įsibraunant į patalpą pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokį nusikaltimą gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Įtariamieji ieškomi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.