Girti jaunuoliai siautė lošimų klube ir kavinėje

Šiaulių ir Joniškio pareigūnams paryčiais teko tramdyti nuo alkoholio visagaliais pasijautusius jaunuolius. Kumščių nevaldę chuliganai sutramdyti ir uždaryti į areštinę.

Kumščių nevaldę smurtautojai uždaryti į areštinę.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Kumščių nevaldę smurtautojai uždaryti į areštinę.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Feb 1, 2015, 10:37 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 11:22 AM

Patruliai į Joniškio centre esantį lošimų saloną „Admiral Club“ iškviesti šeštadienį apie 5.30 val., kai ėmė siautėti du įkaušę lankytojai. Jie užpuolė ir sumušė neuniformuotą lengvai apgirtusį 24 metų pareigūną.

Patruliai sučiupo ir į areštinę uždarė 23 ir 22 metų joniškiečius. Pirmasis buvo smarkiai įkaušęs – jo kraujyje buvo 2,18 promilės alkoholio. Antras smurtautojas buvo blaivesnis – jam nustatytas lengvas girtumas (1,14 promilės).

Tą patį rytą apie 4.50 val. šiauliečių patrulių ekipažas buvo iškviestas į Šiaulių pašonėje, Beržynės kaime, esančią kavinę „Geltona“.

Joje įkaušęs 21 metų šiaulietis sumušė du devyniolikamečius.

Vienam nukentėjusiajam medikai suteikė pagalbą dėl lūžusios nosies ir išleido į namus. Antrasis nukentėjo dar labiau – jis paguldytas į Respublikinę Šiaulių ligoninę dėl galvos sumušimo, skruostikaulio lūžio ir kraujosruvos kairėje akyje. Sučiuptam ir į Šiaulių areštinę uždarytam smurtautojui diagnozuotas vidutinis girtumas – organizme buvo 1,58 promilės alkoholio.

Vyriškumą kumščiais įrodyti bandžiusiems vaikinams teks stoti prieš teismą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už šį nusikaltimą baudžiama viešaisiais darbais, bauda, laisvės apribojimu, areštu arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.