Vilniaus centre sumuštas vaikinas – draugai ieško užpuolikų

Šeštadienį paryčiais Vilniaus centre kilusių muštynių aplinkybes aiškinasi ne tik policija, bet ir sunkiai sužaloto jaunuolio draugai.

Paryčiais Vilniaus centre kilo muštynės<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Paryčiais Vilniaus centre kilo muštynės<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2015, 1:59 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 6:39 AM

Muštynės tarp grupės jaunuolių kilo ankstų šeštadienio rytą, prie Gedimino prospekte įsikūrusio greitojo maisto restorano „Hesburger“.

Nuo užpuolikų nukentėjęs vilnietis Artūras pasakojo, jog jaunuoliai pradėjo muštis pačioje užeigoje – vienam jos lankytojų smogė kėde į galvą. Tuomet muštynės persikėlė į gatvę.

Per jas buvo užpultas ir smarkiai sužalotas vienas jaunuolis. Draugų teigimu, ligoninėje besigydančio vilniečio būklė sunki, jam atlikta operacija.

Kiek vyrų dalyvavo muštynėse, Artūras tiksliai nežino. Supratę, kad rimtai sužalojo savo auką, kompanija paspruko ir nubėgo Katedros link. Netoliese buvę praeiviai iškvietė policiją ir greitąją pagalbą.

Sunkiai sužaloto jaunuolio draugai patys ėmėsi ieškoti įvykį mačiusių liudytojų. „Vieningai išvalykime Vilnių nuo šiukšlių“, – socialiniame tinkle „Facebook“ į įvykį galėjusius matyti praeivius kreipėsi nukentėjusiojo draugai.

Antradienį jie sulaukė nemažai naktinio gyvenimo mėgėjų skambučių. Vilniečiai viliasi, kad pačiame miesto centre vykusį konfliktą užfiksavo vaizdo kameros. 

Informacijos galinčių suteikti liudytojų draugai prašo susisiekti šiais telefono numeriais: 862368154 869256880

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.