Policijos rėmėjas pričiupo sausainių mėgėją

Dvi dėžutes sausainių prekybos kioske pačiupęs vagišius saldumynų neparagavo – jį sučiupo netoliese buvęs ir pagalbos šauksmą išgirdęs policijos rėmėjas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2015, 5:01 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:19 AM

Vasario 3-ąją iš V.Krėvės prospekte įsikūrusio kiosko vagis pasisavino dvi sausainių dėžutes. Tik šį kartą „saldumynų mėgėjui“ jų paragauti neteko. Išgirdęs pardavėjos šauksmą į pagalbą suskubo netoliese buvęs policijos rėmėjas Tomas G. Sugautas įtariamasis (gimęs 1992 m.) perduotas policijos pareigūnams, o sausainiai grąžinti prekybininkams. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Kelerius metus Dainavos policijos komisariato Girstupio policijos nuovados pareigūnams talkinantis policijos rėmėjas Tomas G. padėjo išaiškinti ne vieną nusikaltimą ir administracinės teisės pažeidimą. Iniciatyvos nestokojantis vyras – pavyzdys ne tik kitiems policijos rėmėjams, bet ir kitiems visuomenės nariams. Pats policijos rėmėjas savo nuopelnų nesureikšmina.

„O kaip dar galiu padėti sukurti saugesnę aplinką savo vaikams?“ – retoriškai klausia jis kaskart, kai pareigūnai giria kaunietį už pilietiškumą.

Rūpintis saugia aplinka Kauno apskrities policijai padeda 349 saugios kaimynystės grupės, 514 policijos rėmėjų, 208 jaunieji policijos rėmėjai.

Pareigūnai kviečia gyventojus, norinčius ir galinčius padėti policijai kartu kurti saugią aplinką mieste tapti policijos rėmėjais – dėl informacijos kreipkitės į bendruomenės pareigūnus arba savo apylinkės inspektorių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.