Klaipėdoje užpultas humoristas R. Šilanskas

Sekmadienio naktį Klaipėdoje buvo apiplėštas komikas Raimondas Šilanskas. Praėjus pusvalandžiui po vidurnakčio 55 metų vyrą keturi paaugliai užpuolė netoli Žvejų rūmų Taikos prospekte.

R.Šilanskas į Klaipėdą atvyko pasveikinti savo mokytojo P.Bielskio, kuris juokaudamas pašventino auklėtinį..<br>D.Vasiliauskienės nuotr.
R.Šilanskas į Klaipėdą atvyko pasveikinti savo mokytojo P.Bielskio, kuris juokaudamas pašventino auklėtinį..<br>D.Vasiliauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė, Aušra Pilaitienė

Mar 2, 2015, 3:15 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 8:52 PM

Vienas užpuolikų čiupo R.Šilanskui už gerklės ir parvertęs ant žemės ėmė smaugti. Kiti tuo metu patikrino komiko kišenes, o paskui čiupo jo rankinę ir pabėgo. Rankinėje buvo R.Šilansko koncertiniai drabužiai. Patirtą žalą jis įvertino 300 eurų.

Nepilnamečių kompanijai to buvo maža. Netrukus netoliese, Kalnupės gatvėje, jie nusižiūrėjo kitą auką: užpuolę sumušė ir bandė apiplėšti 32 metų klaipėdietį. Tačiau šis nepasimetė ir ėmė šauktis pagalbos.

Skriaudikai pabėgo, bet netrukus patruliams pavyko du iš jų sulaikyti. Šešiolikmečiai apklausti ir dviem paroms uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimų.

„Aš, kaip buvęs vaikas, kurį jis užaugino – buvau P.Bielskio pirmosios laidos studentas – atvažiavau pasveikinti“, – sakė R.Šilanskas. Pasibaigus renginiui, kur iškilų režisierių sveikino Klaipėdos politikai, bei Seimo nariai, R.Šilanskas nusprendė dar luktelėti ir persirengti. Išėjus iš Žvejų rūmų, trys vaikėzai pribėgo iš nugaros ir jį pargriovė. Čiupę artisto turėtą rankinę, jie paspruko.

Policija pradėjo tyrimą ir nustatė nepilnamečius nusikaltėlius, šie neprisipažįsta įvykdę užpuolimą. Pats humoristas per daug nesureikšmina įvykio. Nors niekada nėra nutikę taip, kad einant iš savo koncerto arba kito renginio kas nors jį užpultų, R.Šilanskas įžvelgė ir savo neapdairumą.

„Viskas taip, kaip turi būti gyvenime. Kvailai pasielgiau, todėl gyvenimas ir baudžia. Likau vienas, o ne išvažiavau su draugais. Reikėjo būti su jais“, – sakė R.Šilanskas.

R.Šilanskas šeštadienio vakarą dalyvavo Žvejų rūmuose vykusioje Klaipėdos universiteto profesoriaus, humanitarinių mokslų daktaro Petro Bielskio 80 metų sukakties šventėje. Kartu su savo auklėtiniais P.Bielskis vaidino paties režisuotame spektaklyje „Raganos“. Pagrindinį Žemaitijos vyskupo vaidmenį atlikęs teatro pedagogas po spektaklio ne tik nusilenkė visiems susirinkusiems, bet ir juos palaimino.

Tarp palaimintųjų buvo ir R.Šilanskas, buvęs P.Bielskio auklėtinis, tą vakarą atvykęs pasveikinti savo mokytojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.