Užsidirbti pardavus kontrabandines cigaretes nepavyks

Kaišiadoriečiui nepavyko užsidirbti pardavus 1400 pakelių cigarečių ir 3,5 litro pilstuko – bute rastas prekes policija konfiskavo, be to teks atsakyti už neteisėtą veiklą.

Kaišiadoriečio bute rasta kontrabandinių rūkalų ir pilstuko.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Kaišiadoriečio bute rasta kontrabandinių rūkalų ir pilstuko.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2015, 10:55 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 9:42 PM

Vasario 26žqjq Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai vykdydami specialias priemones, skirtas akcizais apmokestinamų prekių nelegalios apyvartos išaiškinimui ir pažeidimų užkardymui, Kaišiadoryse, Girelės gatvėje, piliečio L.I. bute aptiko cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis: „Fest 7“ – 70 pakelių, „Fest (kirilica)“ – 930 pakelių, „Minsk Capital“ – 400 pakelių ir 5 l talpos plastmasinę talpyklą, kurioje buvo apie 3,5 l skaidraus skysčio, turinčio alkoholio kvapą.

Pilietis L.I. paaiškino, kad cigaretes įsigijo iš nepažįstamo tolimųjų reisų vairuotojo, mokėjo maždaug po 500 eurų už dėžę cigarečių. Vyras yra bedarbis, todėl tikėjosi, kad pardavęs minėtas cigaretes užsidirbs pragyvenimui.

L.I. žinojo, kad daro pažeidimą, todėl labai gailisi.

Rastos cigaretės ir skystis, turintis alkoholio kvapą, paimti bei pradėtos administracinės teisenos pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1632 str. ir 1772 str.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.