Pareigūnai patarė kauniečiui: „Patys ieškokit pavogtos mašinos“

„Per vieną naktį likau bedarbis“, – neslėpė apmaudo Akademijoje (Kauno r.) gyvenantis Edgaras Guseinovas, užsiimantis apželdinimu. Naktį į vasario 26-ąją jis neteko pagrindinio darbo įrankio – 2001 metais pagaminto krovininio automobilio „Mercedes-Benz Sprinter“ (valst. nr. FOJ 659).

Pakaunėje pavogtas šis „Mercedes-Benz Sprinter“.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo.
Pakaunėje pavogtas šis „Mercedes-Benz Sprinter“.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Mar 3, 2015, 10:17 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 7:09 PM

Transporto priemonė stovėjo prie vyriškio namų Pilėnų gatvėje. Grįžęs iš Prancūzijos E.Guseinovas apie 20 valandą 30 minučių apžiūrėjo „Mercedes-Benz Sprinter“ ir pasiruošė kitos dienos darbams, o kitą rytą apie 8 valandą jo jau nerado.

Kaimynė pasakojo savivarčio aikštelėje nemačiusi jau 3 valandą 30 minučių, nes į tą pačią vietą pastatė savąjį automobilį.

E.Guseinovas tikino patyręs apie 20 tūkst. eurų nuostolį, mat kartu su savivarčiu dingo ir jo priekaboje buvę įvairūs darbui skirti apželdintojo daiktai. Kaunietis „Mercedes-Benz Sprinter“ nebuvo apdraudęs kasko draudimu, mat jam tai esą būtų pernelyg sunki finansinė našta. Jokių apsaugos priemonių taip pat nebuvo įrengta.

Vyriškis tikino net nežinantis, ką reikės daryti, nes be krovininės transporto priemonės visi jo darbai sustos.

„Atvykę policijos pareigūnai tik skėsčiojo rankomis ir patarė pačiam ieškoti pavogtos transporto priemonės. Kas beliko, tai ir darau“, – Kauno pareigūnų požiūriu į nusikaltimą stebėjosi E.Guseinovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.