Paslaptingas baltarusis slapstosi ir nuo bendramokslių

Kaltinime teigiama, jog R.Lipskis domėjosi ir Zoknių oro uostu.

R.Lipskio teismas.<br>D.Umbraso nuotr.
R.Lipskio teismas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Kuizinaitė

Mar 5, 2015, 9:39 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 1:53 PM

Šiuo metu Kaliningrado srityje gyvenanti Olga Kiričenko su S.Kurulenka mokėsi vienoje klasėje. Ilgą laiką vienas kito nematę bendraklasiai prieš keletą metų vėl pradėjo bendrauti internete. Vėliau jie pradėjo susitikinėti.

Buvusiai bendramokslei jis pasakojo, jog užsiima turizmo verslu. Nors O.Kiričenko jau dešimtmetį gyvena Rusijoje su buvusiu mokslo draugu susitikdavo Vilniuje. O.Kiričenka kurį laiką jam neoficialiai nuomojo butą.

Paskutinį kartą S.Kurulenką moteris matė 2012 metų rugpjūtį. Iš jos buto jis buvo išsikėlęs dar žiemą. Sakė, jog susirado kitą darbą, todėl turi persikelti į kitą vietą.

Ryšiai su S.Kurulenka visiškai nutrūko užpraėjusiais metais. Bendraklasiai jo kontaktų neberanda ir internete.

Su paslaptingu veikėju porą metų bendravusi moteris suprato, jog turizmo bendrovė, kurioje dirbo S.Kurulenka, įsikūrusi Baltarusijoje ir rengia ekskursijas po šią šalį. Jis yra užsiminęs ir apie tarnybą Baltarusijos kariuomenėje.

R.Lipskis už grotų laikomas jau beveik metus. Iki sulaikymo jis dirbo bendrovė „Oro navigacija“, įsikūrusioje šalia Vilniaus oro uosto. Vilnietis kaltinamas slapta fotografavęs dokumentus su Vilniaus oro uosto bei „Oro navigacijos“ plėtros bei apšvietimo projektais ir slapta perdvaęs juos baltarusiui S.Kurulenkai.

Kaltinime teigiama, jog R.Lipskis domėjosi ir Zoknių oro uostu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.