Kaziuko mugėje Vilniuje įkliuvo kišenvagė

Vilniuje Kaziuko mugėje dirbo gausios policijos pareigūnų pajėgos. Piliečių saugumą užtikrino ne tik uniformuoti viešosios policijos pareigūnai, bet ir nepastebimi Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, rašoma Vilniaus policijos pranešime.

Kaziuko mugėje Vilniuje įkliuvo kišenvagė.<br>Policijos nuotr.
Kaziuko mugėje Vilniuje įkliuvo kišenvagė.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-09 11:31, atnaujinta 2018-01-11 04:58

Šio, vienintelio šalyje, padalinio darbuotojai specializuojasi kišenvagysčių užkardymu ir išaiškinimu. Pareigūnai masinių susibūrimų vietose susilieja su minia ir tampa nepastebimais ne tik piliečiams, bet ir nusikaltėliams.

Penktadienį apie 16 val. 15 min. Gedimino pr. kriminalistams su įkalčiais įkliuvo 1976 m. gimusi moteris – ji iš Kaziuko mugės lankytojos rankinės pavogė užrašų knygelę su joje buvusiais 200 eurų. Įtariamoji buvo pristatyta į policijos komisariatą, pas ją rasta ir paimta ne tik pavogti daiktai, bet ir 1 tūkst. eurų grynųjų pinigų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, vagilė uždaryta į areštinę.

Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas už svetimo turto pagrobimą iš asmens drabužių, rankinės ar kitokio nešulio (kišenvagystė) numato baudą arba areštą, arba laisvės apribojimą, arba laisvės atėmimo bausmę iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.