Nustatė, kas kaunietei nusiuntė voką su milteliais

Voką su neaiškios kilmės milteliais Kauno rajono Garliavos gyventojai siuntęs vyras sulauks bausmės – grasintojui pareikšti įtarimai ir paskirta kardomoji priemonė.

Pollicija išsiaiškino, kas siuntė voką su milteliais.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Pollicija išsiaiškino, kas siuntė voką su milteliais.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2015, 2:13 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 4:21 AM

Kovo 4 dieną apie 16 valandą Garliavoje, Vytauto gatvėje gyvenanti pilietė (gimusi 1961 m.) savo pašto dėžutėje rado voką su neaiškios kilmės miltelių pavidalo medžiaga. Ant voko buvo užrašytas jos adresas.

Policija iš karto įvedė planą „Skydas“, vokas su turiniu paimti tyrimui.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariate dėl šio įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 145 str. 1 d. (dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo).

Kitą dieną, kovo 5-ąją apie 22 val. kriminalistai sulaikė galimą įtariamąjį – vyriškį (gimusį 1963 m.). Kovo 6-ąją buvo sprendžiama dėl kardomosios priemonės paskyrimo. Įtariamajam skirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Jis taip pat įpareigotas nebendrauti ir neieškoti ryšių su piliete.

Šį tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.

Už Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 145 str. 1 d. numatytą pažeidimą gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.