Automobilių vagį Tauragės pareigūnai gaudė šaudydami

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ir toliau sėkmingai vykdo savo pareigas. Pareigūnams įkliuvo 4 vyriškiai disponavę pagrobtu turtu.

Automobilių vagį Tauragės pareigūnai gaudė šaudydami.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Automobilių vagį Tauragės pareigūnai gaudė šaudydami.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2015, 3:42 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 12:42 AM

Kaip rašoma Tauragės apskrities VPK pranešime, pareigūnai porą mėnesių stebėjo nusikalstama veika įtariamus asmenis ir kovo 8 d., surengę pasalą, juos sulaikė, kaip įtariama, mėginant realizuoti nusikalstamu būdu gautą didelės vertės turtą.

Pareigūnai, turėdami informacijos apie galimą neteisėtą disponavimą pagrobtais automobiliais, stebėjo vyrus ir sekmadienio vakarą, apie 20 val., įtariamieji buvo pastebėti Tauragės r., Lukšiškių kaime, bei sulaikyti nuo autovežio „Mercedes-Benz“ priekabos nukraunantys 3 BMW markės automobilius.

Du Marijampolėje registruoti vyriškiai (gimę 1963 m. ir 1992 m.) buvo sulaikyti iš karto. Vienas iš įtariamųjų mėgino pabėgti, tačiau pareigūnams panaudojus tarnybinį ginklą „Glock 19“ ir iššovus keturis įspėjamuosius šūvius į orą, tauragiškis (gim. 1966 m.) nusprendė nerizikuoti ir pasidavė pareigūnams.

Dar vienas įtariamasis (gim. 1994 m.) buvo sulaikytas netoliese. Pareigūnų informacija pasitvirtino – patikrinus automobilių identifikacinius numerius buvo nustatyta, kad transporto priemonės BMW 560L, BMW 390X ir BMW 560X, kurių vertė iki 30 tūkstančių eurų, nuo 2015 m. vasario mėnesio yra ieškomos Vokietijoje.

Po įvykio visi įtariamieji buvo pristatyti į Tauragės apskr. VPK ir uždaryti į laikino sulaikymo kamerą 48 valandoms. Transporto priemonės paimtos ir saugomos automobilių stovėjimo aikštelėje.

Už didelės vertės turto realizavimą ar naudojimąsi juo, žinant, kad tas turtas gautas nusikalstamu būdu, asmenims gresia bauda arba areštas arba laisvės atėmimas iki 4 metų. Pareigūnai toliau tiria ir aiškinasi įvykio aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.