Visureigio gaudynės baigėsi smūgiu į gyvatvorę

Gaudynės kaimo gatvėmis, šūviai, smūgis į gyvatvorę ir antrankiai. Taip baigėsi neblaivaus Akmenės rajono gyventojo bandymas pasprukti nuo policijos.

Bandymas pasprukti nuo policijos gali baigtis liūdnai.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Bandymas pasprukti nuo policijos gali baigtis liūdnai.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 11, 2015, 10:59 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 11:25 PM

Vidurnaktį Akmenės rajone, Ventos kaime, Akmenės rajono policijos pareigūnai stabdė automobilį „Jeep Cherokee“. Jo vairuotojas nestojo ir bandė sprukti bekele. Ventos ir Tilto gatvių sankryžoje jis nuo kelio nuvažiavo į pievą. Policijos pareigūnai jam užtvėrė kelią tarnybiniu automobiliu „Škoda Octavia“. Bėglys jį tyčia taranavo ir bandė važiuoti toliau.

Tuomet pareigūnai panaudojo tarnybinį ginklą ir šovė į nuvažiuojančio automobilio padangas. Buvo peršauta automobilio kairės pusės priekinė ir galinė padangos.

Peršautomis padangomis automobilis „Jeep Cherokee“ nuvažiavo dar beveik kilometrą. Pareigūnai jį surado Žerkščių kaime, Plento gatvėje, įvažiavusį į sodybos gyvatvorę. Neblaivus 38 metų vairuotojas dar bandė sprukti iš įvykio vietos, bet buvo sulaikytas.

Jis naktį praleido policijos areštinėje. Bėgliui nustatytas 1,85 promilės girtumas.

Pasak Telšių apskrities VPK, nuo pareigūnų sprukęs vyras jau anksčiau yra baustas 16 kartų administracine tvarka. 8 kartus – už policijos pareigūnų teisėtų reikalavimų nevykdymą ar pasipriešinimą, 6 kartus – už transporto priemonės vairavimą apsvaigus ar neturint tam teisės, t.y. kai vairuotojo pažymėjimas atimtas.

Šiuo metu nuo pareigūnų bandęs pasprukti ir grėsmę visuomenei sukėlęs vyras galiojančio vairuotojo pažymėjimo taip pat neturi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.