Du kauniečiai nusišlapinti nusprendė priešais vaizdo kameras

Kauno centre du jauni vyrai nusprendė nusišlapinti miesto vizitine kortele vadinamoje gatvėje – Laisvės alėjoje. Tačiau šlapimo nelaikantys vyrukai nė neįtarė, kad juos stebi policijos kameros. Dabar abiejų vyriškių ieško pareigūnai, kad galėtų jiems įteikti baudos kvitus.

Du kauniečiai nusišlapinti nusprendė priešais vaizdo kameras.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Du kauniečiai nusišlapinti nusprendė priešais vaizdo kameras.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2015, 10:23 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 9:08 PM

Kaip pranešė Kauno policija, šeštadienį apie 1 val. 08 min. Kaune, Laisvės al., namo kieme, apsaugos vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo du besišlapinančius asmenis.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Centro policijos komisariate dėl šio įvykio buvo pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena dėl nedidelio chuliganizmo. Už tai gresia bauda nuo dvidešimt aštuonių iki aštuoniasdešimt šešių eurų arba administracinis areštas iki trisdešimties parų.

Sulaikyti šlapimo nelaikančių vyriškių iš karto nepavyko. Tad policija kreipiasi į visuomenę ir prašo pagalbos. Jeigu turite kokių nors duomenų apie minėtų asmenų tapatybę, policija prašo informuoti Kauno apskrities VPK Kauno m. Centro PK Viešosios policijos skyriaus Centro policijos nuovados tyrėją Arūną Kantautą (8 37) 30 36 83, 30 34 70, 30 33 09.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.