Grūmėsi su psichikos ligoniu

Kovo 11-osios vakarą Kauno patruliams teko vykti į Vilkijos miestelį, kur siautėjo girtas bei agresyvus 74 metų psichikos ligonis.

Psichikos liga sergantis, girtas bei agresyvus Vilkijos gyventojas policijos patrulius puolė kirviu.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Psichikos liga sergantis, girtas bei agresyvus Vilkijos gyventojas policijos patrulius puolė kirviu.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2015, 9:14 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 9:27 PM

Apie 18 val. 20 min. buvo gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Vilkijoje, Pergalės gatvėje į namą įsiveržė neblaivus pažįstamas vyras, kuris triukšmauja.

Vyras nenorėjo palikti svetimų namų, todėl jo elgesio neapsikentę šeimininkai prašė policijos pagalbos.

Atvykus policijos patruliams, nekviestas svečias jau buvo pasišalinęs. Pareigūnus kvietę žmonės nurodė, jog siautėjo girtas bei agresyvus, psichikos liga sergantis 74 metų vyras.

Jis buvo užsidaręs savo namuose, Tulpių gatvėje. Policininkams atvažiavus prie namo, aršuolis iš 4 aukšte esančio buto lango išmetė daiktą ir juo tarnybinio policijos automobilio langą.

Pareigūnams iškvietus ugniagesius – gelbėtojus, šie išlaužus ligonio buto duris.

Pareigūnams patekus vidun garbaus amžiaus aršuolis neketino pasiduoti. Jis patrulius puolė kirviu, šiems teko panaudoti specialiąsias priemones.

Vilkijoje siautėjęs vyras dėl plaštakos sužalojimo paguldytas į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.