Lenkų policininkai nufilmavo beprotiškas lietuvio gaudynes

Tikro veiksmo filmo vertą siužetą ketvirtadienį surengė jaunas lietuvis nedideliame Svebodzino miestelyje vakarinėje Lenkijos dalyje. Berlyne vogtu automobiliu sprukdamas nuo gausaus būrio pareigūnų mūsų tautietis pasuko į miestelio centrą, čia sudaužė kelis automobilius ir buvo sučiuptas.

Lenkijos policija lietuvį, vairavusį Berlyne vogtą automobilį, sulaikė tik po beprotiškų gaudynių.<br>Lenkijos policijos nuotr.
Lenkijos policija lietuvį, vairavusį Berlyne vogtą automobilį, sulaikė tik po beprotiškų gaudynių.<br>Lenkijos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2015, 9:12 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 3:21 PM

Gaudynes Lenkijos policija įamžino vaizdo juostoje. Iš vaizdo medžiagos matyti, kad lietuvis nuo pareigūnų spruko pažeisdamas visas įmanomas taisykles, kėlė grėsmę aplinkiniams, o galiausiais siaurose miesto gatvelėse rėžėsi į stovinčius automobilius ir policijos mašinas.

Kaip po incidento pranešė Lenkijos policija, automobilį „VW Caddy“ Lenkijos pareigūnai stabdė kelyje nr. 92, kuris kertasi su tarptautine magistrale Berlynas-Varšuva. Incidentas įvyko ne labai toli nuo Vokietijos sienos.

Stabdomas automobilis nesustojo ir prasidėjo beprotiškos gaudynės. Netrukus jos persikėlė į Svebodzino gatveles. Bėglio mašina sustojo tik miesto centre, atsitrenkusi į kitus automobilius ir kelią užtvėrusias policijos mašinas.

Netrukus paaiškėjo, kad automobilis vos prieš kelias valandas buvo pavogtas Vokietijos sostinėje Berlyne, o prie vairo sėdėjo 21 metų lietuvis.

Policija praneša, kad gaudynės prasidėjo kaimelyje už 18 km. Bėgliui įskriejus į Svebodziną, policija jį sustabdė savo automobiliais tik visiškai užtvėrę gatvę.

Lietuvis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Svebodzinas yra nedidelis miestelis Lenkijos vakarinėje dalyje netoli tarptautinio greitkelio Berlynas-Varšuva. Čia gyvena tik kiek daugiau nei 20 tūkst. gyventojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.