Vilniaus pareigūnai sulaikė automobilių niokotojus

Ketvirtadienį apie 22 val. 50 min. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą, kad ties Šeškinės g. 47 keturi jaunuoliai spardo stovinčius automobilius.

Vilniaus pareigūnai sulaikė automobilių niokotojus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus pareigūnai sulaikė automobilių niokotojus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 4:29 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 12:57 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, surasti įtariamuosius patruliams padėjo siautėjimą matę liudytojai ir jų nurodytoje laiptinėje pastebėtos kraujo dėmės bei lašai, atvedę prie vieno butų durų.

Be kitų, bute buvusių jaunuolių, patruliai pamatė ir keturis įtariamuosius, ką tik įėjusius į vidų ir nenusivilkusius viršutinių rūbų: H.P. (gim. 1992 m.), D.L. (gim. 1997 m.), D.K. (gim. 1998 m.) ir K.C. (gim. 1998 m.).

Sulaikytasis H.P. prisipažino, kad keturiese jie važiavo iš miesto centro 53 maršruto autobusu. Važiuojant, D.L. paėmė plaktuką, skirtą langam daužyti avariniu atveju ir, kelis kartus smogęs, išdaužė autobuso stiklą.

Vaikinai išlipo Gelvonų gatvėje. Kartu jiems einant Šeškinės ir Fabijoniškių gatvėmis, D.L. spardė stovinčius automobilius. Jo kišenėje rastas ir iš autobuso išsineštas plaktukas. Įtariamasis tvirtino, kad jį rado.

Patikrinus paaiškėjo, jog iš viso buvo apgadinta 11-os automobilių išoriniai galinio vaizdo vaidrodėliai. Tyrimas tęsiamas šeštame miesto komisariate.

Tai – jau ne pirmas sykis, kai sulaikomi stovinčių automobilių niokotojai. Neseniai, kovo 7 dieną, J. Treinio ir Kalvarijų g. sankryžoje sulaikytas girtas, daug automobilių apdaužęs vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.