Pareigūnų laimikis – kanapėms rūkyti skirta kolba

Policijos prevencinio reido metu Kauno rajone įkliuvo 7 narkotines medžiagas vartoję asmenys, pas juos rasta kanapėms rūkyti skirta stiklinė kolba.

Automobilyje pareigūnai rado kanapėms rūkyti skirtą stiklinę kolbą.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Automobilyje pareigūnai rado kanapėms rūkyti skirtą stiklinę kolbą.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 16, 2015, 3:55 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 8:15 PM

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai, bedradarbiaudami su Kauno rajono savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriaus ir Kauno rajono socialinių paslaugų centru praėjusį penktadienį surengė jau tradiciniu tampantį reidą į socialinės rizikos šeimas Raudondvario policijos nuovados prižiūrimoje teritorijoje.

Prevencinio reido metu buvo aplankyta 19  socialinės rizikos šeimų, 4 iš jų nustatyta įvairių pažeidimų, dėl kurių pradėtos administracinės teisenos numatytos Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso (ATPK) 181 str. (Tėvų valdžios nepanaudojimas arba panaudojimas priešingai vaiko interesams).

Su rizikos grupei priklausančiomis šeimomis buvo pravesti profilaktiniai pokalbiai, patikrintos gyvenimo sąlygos, tvarka, švara, pasiteirauta ar šeimose nėra smurtaujama, domėtasi kokios pagalbos nukentėjusieji tikisi iš policijos. Taip pat apsilankymų metu buvo primintos nukentėjusiųjų nuo smurto šeimose teisės, nurodoma kur būtų galima gauti nemokamą teisinę pagalbą.

Taip pat buvo patikrinta jaunimo susibūrimo vieta Henriko Daktaro tėvonija vadinamame Užliedžių kaime, Ledos gatvėje. Čia buvo patikrinti 7 jaunuoliai. Pas juos automobilyje rasta ir paimta stiklinė kolba (gatvės žargonu vadinama – „bongas“) skirta rūkyti kanapes.

Visų septynių asmenų atžvilgiu pradėtos administracinės teisenos dėl neteisėto narkotinių medžiagų vartojimo pagal LR ATPK 44 str.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.