Šeši kaliniams skirti telefonai pateko į prižiūrėtojų rankas

Šiaulių tardymo izoliatoriaus prižiūrėtojai perėmė paketą su mobiliojo ryšio telefonais – šis siuntinys buvo skirtas čia laikomiems suimtiesiems.

Į Šiaulių tardymo izoliatoriaus teritoriją buvo įmesti paketai su šešiais telefonais ir keturiomis SIM kortelėmis.<br>Šiaulių tardymo izoliatoriaus nuotr.
Į Šiaulių tardymo izoliatoriaus teritoriją buvo įmesti paketai su šešiais telefonais ir keturiomis SIM kortelėmis.<br>Šiaulių tardymo izoliatoriaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Mar 17, 2015, 4:59 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 4:55 PM

Šešis mobiliojo ryšio telefonus ir keturias SIM korteles į tardymo izoliatoriaus teritoriją buvo pamėginta paprasčiausiai įmesti.

Draudžiami daiktai suimtųjų nepasiekė tik tardymo izoliatoriuje tą vakarą budėjusių apsaugos darbuotojų budrumo dėka.

Du paketai tardymo į tardymo izoliatoriaus teritoriją, kur laikomi suimtieji, per tvorą buvo įmesti prieš pat vidurnaktį.

Tai pastebėję prižiūrėtojai paketus paėmė ir jose rado šešis mobiliojo ryšio telefonus bei keturias SIM korteles.

Apie bandymą perduoti suimtiesiems draudžiamų daiktų tardymo izoliatoriaus pareigūnai pranešė policijai.

Dar du mobiliojo ryšio telefonai ir trys SIM kortelės į Šiaulių tardymo izoliatoriaus pareigūnų rankas pateko per suimtųjų kamerose atliktas kratas.

Netikėtą bendrąją kratą atlikti nusprendę Šiaulių tardymo izoliatoriaus Apsaugos ir priežiūros skyriaus bei Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai patikrino ne tik suimtųjų bet ir nuteistųjų kameras.

Taip pat buvo patikrintos ir ūkio aptarnavimo būrio nuteistųjų pagalbinės, buitinės ir darbo patalpos bei jose esantys įrenginiai.

Be jau minėtų dviejų mobiliojo ryšio telefonų ir trijų SIM kortelių pareigūnai rado ir du bevielio interneto modemus, savadarbių vandens šildytuvų, kortų ir net 17 litrų alkoholio surogato.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.