Kaliniams įmesti telefonai vėl pateko į prižiūrėtojų rankas

Naktį į penktadienį Šiaulių tardymo izoliatoriaus pareigūnai perėmė paketą su mobiliojo ryšio telefonais.

Į Šiaulių tardymo izoliatorių įmestame pakete rasti trys telefonai ir trys SIM kortelės.<br>Šiaulių tardymo izoliatoriaus nuotr.
Į Šiaulių tardymo izoliatorių įmestame pakete rasti trys telefonai ir trys SIM kortelės.<br>Šiaulių tardymo izoliatoriaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

2015-03-20 10:37, atnaujinta 2018-01-08 17:02

Tąnakt budėję prižiūrėtojai tuoj po vidurnakčio pastebėjo kaip į režiminę teritoriją per tvorą buvo įmestas paketas.

Paėmę paketą ir jį išpakavę pareigūnai rado tris mobiliojo ryšio telefonus ir tris SIM korteles.

Apie šį įvykį buvo pranešta teritoriniam policijos komisariatui. Policininkai aiškinsis, kas šį paketą su kaliniams draudžiamais daiktais švystelėjo per izoliatoriaus tvorą.

Teritorijos, esančios šalia tardymo izoliatoriaus, stebėjimui didesnį dėmesį žada skirti ir patys Šiaulių tardymo izoliatoriaus darbuotojai.

Šios įstaigos prižiūrėtojų budrumo dėka neseniai buvo užkirstas kelias dar šešių mobiliojo ryšio telefonų patekimui į kalinių rankas.

Praėjusią savaitę per izoliatoriaus tvorą į režiminę teritoriją įmestą paketą aptikę pareigūnai jame rado ne tik šešis mobiliojo ryšio telefonus, bet ir keturias SIM korteles.

Šis nelegalus siuntinys per tvorą į izoliatoriaus teritoriją taip pat buvo įmestas naktį.

Dar du mobiliojo ryšio telefonai ir trys SIM kortelės į Šiaulių tardymo izoliatoriaus pareigūnų rankas pateko per suimtųjų kamerose atliktas kratas.

Netikėtą bendrąją kratą atlikti nusprendę pareigūnai patikrino ne tik suimtųjų ir nuteistųjų kameras, bet ir patalpas, kuriose dirba nuteistieji iš ūkio aptarnavimo būrio.

Per šias kratas be telefonų ir SIM kortelių buvo rasta ir savadarbių vandens šildytuvų, kortų bei 17 litrų alkoholio surogato.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.