Vogtu dviračiu vyras nuvažiavo 40 kilometrų

Vogtu dviračiu vyras nuvažiavo 40

Vogtu dviračiu vyras nuvažiavo 40 kilometrų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vogtu dviračiu vyras nuvažiavo 40 kilometrų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 20, 2015, 12:58 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:35 PM

Vasario 10 dieną Pakruojo rajono policijos komisariate buvo pradėta administracinė byla dėl Lygumų seniūnijoje, Poškiečių kaime iš namo koridoriaus pagrobtų Ž.J. priklausančių sportinių batelių ir iš neužrakinto sandėliuko pavogto dviračio.

Policija išsiaiškino, kad visą savaitę nukentėjusiojo namuose viešėjo draugas 19-metis M.V. Jis po vienos vakaronės išvažiavo ne tik šeimininko dviračiu, bet ir avėdamas jo sportinius batelius.

Pakruojo rajono policijos komisariato Prevencijos poskyrio tyrėjos Lina Martišienė ir Lina Šniukienė ėmėsi tirti šį įvykį. Išsiaiškinusios įtariamojo gyvenamąją vietą Radviliškio rajone, Baisogaloje, jos susisiekė su kolega – Radviliškio rajono policijos komisariato Prevencijos poskyrio tyrėju Renatu Zdanavičiumi, kuris surado dviratininką.

Po apklausos M.V. prisipažino pasisavinęs bičiulio dviratį ir sportinius batelius. Pareigūnams vyriškis teigė, kad turėjo grįžti namo, todėl pedalus iš Pakruojo rajono mynė pasiskolinęs draugo dviratį. Pasiėmė ir po ranka pasitaikiusius sportinius batelius.

Kaip pranešė Šiaulių apskrities policija, nors M.V. grąžino savininkui dviratį ir batus bei atlygino žalą, visgi draugystė tarp dviejų bičiuliu baigėsi. Vyriškis nuoširdžiai gailėjosi dėl savo elgesio, bet atsakomybės neišvengė – teismo sprendimu M.V. skirta 100 eurų bauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.