Sumušta „Mis Lietuva 2014“ konkurso dalyvė R. Giedrikaitė

Savo gimtajame mieste buvo sumušta „Mis Lietuva“ gražuolė Reda Giedrikaitė.

Po konkurso Kėdainiuose euforijoje skendinti Reda grįžo į gimtąjį Panevėžį.<br>„Facebook“ nuotr.
Po konkurso Kėdainiuose euforijoje skendinti Reda grįžo į gimtąjį Panevėžį.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 31, 2015, 7:03 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 8:55 PM

Panevėžietė R.Giedrikaitė dalyvavo konkurse „Mis Lietuva 2014“. Mergina ant scenos sužavėjo komisiją ir žiūrovus natūraliu grožiu, laisvu elgesiu bei inteligencija. Apdovanojimų metu Reda pelnė „Mis foto" titulą. Neapsakomas džiaugsmas, vertingi prizai ir šlovės akimirkos.

Po konkurso Kėdainiuose euforijoje skendinti Reda grįžo į gimtąjį Panevėžį. Nors mergina mokosi Lietuvos edukologijos universitete, ji aplanko ir tėviškę. Taip buvo ir po konkurso. Reda su klasės draugu išėjo pasivaikščioti po saulės nutviekstą miestą, praneša LNK laida KK2.

Mergina pasidžiaugė gimtuoju miestu: kokios nuostabios gatvės, kokie linksmi ir geranoriški žmonės. Panevėžys – tai ne toks Panevėžys, koks buvo anksčiau, kai gatvėje siautėjo chuliganai, reketininkai, atiminėjantys pinigus ir mušantys praeivius.

Atšventusi „Mis foto" titulo laimėjimą, Reda iš klubo patraukė namo. Pas mamą. Kai su draugu ėjo pro kebabinę, pamatė, kaip stumdosi du treningais pasidabinę jaunuoliai. Šalia jų sukiojosi dvi „fyfos“. Reda nusiminė.

„Tie du vaikinai labai keikėsi, skambėjo labai negražūs žodžiai. Aš savo klasės draugui sakau: na va, štai tau gražus Panevėžys“, – LNK laidoje KK2 šį antradienio vakarą 19.30 val. pasakos Reda.

Prie „Mis foto“ staiga prišoko įsiutusios panevėžietės ir ėmė rėkti. Viena mergina griebė Redą už rankos ir partrenkė ant grindinio. Persigandusi gražuolė pašoko ant kojų, pradėjo šauktis policijos pagalbos.

„Norėjo mane pamokyti, griebė už rankos ir pargriovė“, – prisimena Reda. Neilgai trukus atvyko policija. Persigandę užpuolikai išsibėgiojo. Reda apsiverkė.

Dvidešimt vienų metų studentė, būsima mokytoja, Lietuvos gražuolė iki šiol negali pamiršti skaudaus smūgio. Merginai skaudu, kad gimtajame mieste vis dar atsiranda pavydžių smurtautojų, kurių vertybės – saulėgrąžos, kastetai, treningai, beisbolo lazda ir peroksidiniai plaukai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.