Dukterį išniekinęs iškrypėlis į laisvę neištrūko

Už dukters išžaginimą nuteistas akmeniškis 40 metų Algimantas B. bandė įrodyti, kad įkalintas nekaltai. Bet apeliacinį skundą išnagrinėjęs teismas iškrypėlio versiją dėl menamų apkalbų atmetė.

Iškrypėlio bandymas ištrūkti iš įkalinimo įstaigos buvo nesėkmingas.<br>G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
Iškrypėlio bandymas ištrūkti iš įkalinimo įstaigos buvo nesėkmingas.<br>G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2015, 1:20 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 7:44 PM

Akmeniškis iškrypėlišką aistrą su paaugle dukterimi tenkino ne kartą. Ištisus metus žaginta mergaitė bijojo skųstis, nes tėvas jai grasindavo susidorojimu.

Tiesa paaiškėjo, kai penkiolikametę parsivertusį iškrypėlį užklupo netikėtai namo sugrįžusi mergaitės motina.

Moteris iškart kreipėsi į pareigūnus, kurie per ikiteisminį tyrimą išsiaiškino, kad paauglė buvo tėvo išžaginta ne kartą.

Algimantas B. anksčiau buvo teistas už sunkų sveikatos sutrukdymą, bet įkalinimo išvengė. Teismas jį buvo nubaudęs laisvės apribojimu dvejiems metams, bet vėliau bausmė buvo pakeista į 90 parų arešto.

Iškrypėlis neigė, kad žagino paauglę mergaitę. Jis tikino, kad kaltos – apkalbos, mat jis su namiškiais buvęs labai griežtas.

Akmenės apylinkės teismas tai įvertino kaip bandymą išsisukti nuo baudžiamosios atsakomybės, nes byloje buvo pakankamai įrodymų kaltei įrodyti. Tad iškrypėliui pernai lapkritį buvo skirta pusaštuntų metų įkalinimo bausmė.

Nuteistojo Algimanto B. apeliacinį skundą išnagrinėjusi Šiaulių apygardos teismo kolegija visas pretenzijas atmetė – paliko galioti ankstesnįjį nuosprendį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.