Verslo įvairovė: ritualinės paslaugos ir nelegalios cigaretės

Policijos pareigūnai Kaišiadorių rajone sučiupo moterį, kuri vertėsi ne tik ritualinių paslaugų teikimu, bet ir nelegaliai atgabentų cigarečių prekyba.

Pareigūnai iškrapštė paslėptas cigaretes.<br>Kauno AVPK nuotr.
Pareigūnai iškrapštė paslėptas cigaretes.<br>Kauno AVPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-01 12:33, atnaujinta 2018-01-07 19:55

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariato Viešosios policijos pareigūnai tikrindami turimą informaciją, pirmadienį atliko patikrinimą Rumšiškių miestelyje (Kaišiadorių r.).

Greta 1949 metais gimusiai moteriai priklausančių ritualinių paslaugų įmonės patalpų, kieme stovėjusios neveikiančios viryklės orkaitės skyriuje aptiko 30 pakelių cigarečių „Fest-7“ be banderolių, 50 pakelių cigarečių „Minsk Capital“ ir 50 pakelių cigarečių „NZ Gold Super Slims“ su Baltarusijos banderolėmis.

Moteris prisi pažino kaimyno kieme slėpusi aptiktas cigaretes.

Ji per metus jau buvo bausta dėl akcizais apmokestinamų prekių laikymo, pažeidžiant nustatytą tvarką, todėl buvo pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1632 str. 5 d., kas užtraukia baudą nuo dviejų šimtų aštuoniasdešimt devynių iki dviejų tūkstančių aštuonių šimtų devyniasdešimt šešių eurų su šių prekių konfiskavimu.

Primename, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.