Melagių dieną melagiai policijos neapgaudinėjo

Trečiadienį, Melagių dieną, Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai nesulaukė nei vieno melagingo pranešimo apie nelaimes ar nusikaltimus, nors šiemet per tris mėnesiu jau gavo net 47 tokius iškvietimus – vidutiniškai dažniau nei kas antrą parą.

Alytaus policija per pirmuosius tris šių metų mėnesius gavo 47 melagingus iškvietimus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Alytaus policija per pirmuosius tris šių metų mėnesius gavo 47 melagingus iškvietimus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Apr 2, 2015, 8:11 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 4:06 PM

Rekordininkas 57 metų Alytaus rajono gyventojas spėjo net aštuonis kartus kviestis policininkų pagalbos, dažniausiai kaltindamas savo brolį įvairiausiais nebūtais nusikaltimais prieš jį.

Pirmą kartą šis vyras už panašų melagingą pranešimą dar 2006 metais buvo nubaustas dešimties sparų arešto, o po to gavo baudų.

Jauniausias šiemetis melagis penkiolikametis taip pat Alytaus rajono gyventojas kovo 3 dieną pranešė apie užminuotą gimnaziją Dauguose, o vyriausia 75 metų moteris pasiskundė, kad ją kažkas apvogė. Melagingai policijos pareigūnus, ugniagesius, išminuotojus, dujų tarnybų darbuotojus kvietę asmenys už šiuos administracinius teisė pažeidimus sulaukė teismo skirtų baudų nuo 86 iki 173 eurų arba arešto iki 30 parų.

Ne kartą jie tokiais pokštais sutrukdė tikrai nukentėjusiems greičiau sulaukti specialiųjų tarnybų pagalbos, kurios buvo priverstos veltui gaišti laiką ir švaistyti biudžeto lėšas skubėdamos į melagių išgalvotus įvykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.