Teismas konfiskavo O.Pikul motinos BMW, broliui skirta bauda

Vilniaus miesto apylinkės teismas ketvirtadienį konfiskavo Oksanos Pikul-Jasaitienės motinai priklausantį automobilį BMW, o jos 20 metų broliui Jonui Baronui skirta 1 tūkst. 300 eurų bauda. Tokių sankcijų teismas ėmėsi dėl vasario 22 d. įvykių, kuomet J.Baronas prie vairo įkliuvo neblaivus ir be vairuotojo pažymėjimo.

Šis Oksanos Pikul motinai Laimutei priklausantis automobilis BMW 730d teismo sprendimu bus konfiskuotas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Šis Oksanos Pikul motinai Laimutei priklausantis automobilis BMW 730d teismo sprendimu bus konfiskuotas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 7:06 PM, atnaujinta Mar 14, 2023, 10:51 AM

Kaip jau skelbė lrytas.lt, Oksanos Pikul-Jasaitienės motinai Laimutei priklausantis automobilis BMW 730d buvo sulaikytas vasario 22 d. paryčiais, apie 4 val., Naujoje Vilnioje, Parko g. 60. Paaiškėjo, kad prie vairo sėdi automobilio savininkės sūnus Jonas Baronas (gim. 1995 m.).

Vaikinui nustatytas 0,93 prom. girtumas. Paaiškėjo, kad prie vairo jis sėdo ne tik neblaivus, bet ir neturėdamas tam teisės. Vairuotojo pažymėjimas iš jo buvo atimtas jau anksčiau už tai, kad irgi įkliuvo išgėręs.

Automobilis buvo nugabentas į policijos saugomą aikštelę, o ketvirtadienį teismo sprendimu – konfiskuotas.

Teismo sprendimas dar gali būti apskųstas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.