Ieškojo upėje negyvo kūdikio – rado kito nusikaltimo raktą

Panevėžyje narai dvi dienas Nevėžio upėje ieškojo balto ryšulio, kurį nuo tilto į vandenį numetė paslaptinga moteris. Buvo įtarimų, kad moteris taip galėjo atsikratyti naujagimio, tačiau į pareigūnų rankas pateko kito nusikaltimo raktas.

Narai ieškojo kūdikio lavono, o rado ryšulį dokumentų.<br>V.Petrauskienės nuotr.
Narai ieškojo kūdikio lavono, o rado ryšulį dokumentų.<br>V.Petrauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Apr 10, 2015, 3:52 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:10 AM

Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai dvi dienas tyrinėjo Nevėžio dugną ruože, esančiame prie Nemuno gatvės tilto. Narų pagalbos paprašė policijos pareigūnai. Ketvirtadienį jiems paskambino viena panevėžietė. Ji pasakojo žvejojusi prie upės ir pamačiusi kažką įtartina. Tiltu iki upės vidurio atėjusi moteris numetė į vandenį baltą ryšulį. Žvejei kilo įtarimų, kad taip gali būti slepiamas kažkoks nusikaltimas.

Įtarta, kad į Nevėžį įmestame ryšulyje galėjo būti naujagimio lavonas. Ketvirtadienio pavakarę policijos pareigūnai kreipėsi į narus gelbėtojus. Jie prašė padėti tiriant galimą nusikaltimą. Narai apieškojo upės dugną, tačiau nieko nerado.

Penktadienį apie vidurdienį paieška buvo atnaujinta. Pagaliau naras iš upės dugno ištraukė ryšulį, panašų į tą, apie kurį prieš dieną pasakojo žvejė.

Į plastikinį maišelį suvyniotame ryšulyje nebuvo kraupaus radinio, kokio tikėtasi. Jame tik buvo įvairių dokumentų, kuriuos prieš tai kažkas supjaustė, bandydamas sunaikinti neatpažįstamai ir jų atsikratyti.

Pareigūnai įtaria, kad šis radinys gali būti susijęs su kitu nusikaltimu. Dokumentai galėjo būti prieš kurį laiką pavogti kartu su apiplėšto asmens rankine. Tikimasi, kad radinys padės atskleisti nusikaltėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.