Rekordas? Kauniečiui nustatytas net 5,54 promilės girtumas

Kauno policijos pareigūnai negalėjo patikėti, kad dėl smurto artimoje aplinkoje sulaikytas vyriškis gali būti toks girtas – jam nustatytas 5,54 promilės girtumas.

Pasak pareigūnų, vyriškis vos laikėsi ant kojų, o alkoholio matuoklio duomenys privertė suabejoti, ar prietaisas nesugedęs.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Pasak pareigūnų, vyriškis vos laikėsi ant kojų, o alkoholio matuoklio duomenys privertė suabejoti, ar prietaisas nesugedęs.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 13, 2015, 11:25 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 11:34 PM

Patruliai sekamdienį apie 18 valandą jį aptiko viename Partizanų gatvėje stovinčio namo bute. Jie gavo pranešimą, kad 36 metų kaunietis grasino papjauti 76 metų savo močiutę.

Pasak pareigūnų, vyriškis vos laikėsi ant kojų, o alkoholio matuoklio duomenys privertė suabejoti, ar prietaisas nesugedęs. Tai gali būti šių metų oficialiai įregistruotas šalies girtumo rekordas.

Vyriškis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jo artimieji paaiškino, kad kaunietis jau kelias dienas iš eilės girtavo ir svaigalus vartojo dideliais kiekiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.