Agurkinių byla atidėta – vienas kaltinamasis išvežtas į ligoninę

Antradieno rytą Klaipėdos apygardos teisme nepavyko toliau tęsti Kauno Agurkinių gaujos baudžiamosios bylos nagrinėjimo – priepuolis ištiko vieną iš trylikos kaltinamųjų Redą Vilkauską. Jis buvo išgabentas į ligoninę.

R.Vilkauskas išvežtas į ligoninę.<br>A.Pilaitienės nuotr.
R.Vilkauskas išvežtas į ligoninę.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Apr 14, 2015, 10:57 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 9:14 PM

Jau prieš posėdį R.Vilkauskas sėdėjo koridoriuje susiėmęs už galvos ir skundėsi prasta savijauta. Pasak jo gynėjo, vyras serga cukralige.

Teismo posėdžio sekretorė siūlė jam iškviesti pagalbą, bet vyras atsisakė: tikino išgėręs dvi tabletes ir viskas turėtų susitvarkyti.

Į posėdžių salę buvo atvesti septyni už grotų nuosprendžio laukiantys kaltinamieji. Tačiau po kelių minučių pareigūnams teko juos vėl išvesti.

R.Vilkauską salėje ištiko priepuolis. Vienas kaltinamųjų kalbėjo, kad vyras pasviro ir sukniubo ant suolo, esą jo rankos ėmė mėlti. Buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai – prie teismo atvyko net du automobiliai.

R.Vilkauskas buvo išvežtas į ligoninę. Su juo išvyko ir advokatas Edvardas Staponkus.

Teismo posėdis atidėtas. Ar jis įvyks po pietų, priklausys nuo ligonio savijautos.

Klaipėdos apygardos teisme rezonansinė Agurkinių baudžiamoji byla nagrinėjama jau penktą mėnesį. Trylika asmenų kaltinami šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis ginkluoto susivienijimo organizavimu, neteisėtu disponavimu labai dideliu kiekiu narkotinių medžiagų ir jų platinimu, nužudymu, pasikėsinimu nužudyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.