Pasieniečiai sulaikė svetimo miško prisipjovusį vyrą

Druskininkų savivaldybėje pasieniečiai sulaikė joje gyvenantį vyrą, kuris, įtariama, prisipjovė svetimo miško ir šią medieną vežė lengvuoju automobiliu.

Pasieniečiai sulaikė svetimo miško prisipjovusį vyrą.<br>VSAT archyvo nuotr.
Pasieniečiai sulaikė svetimo miško prisipjovusį vyrą.<br>VSAT archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2015, 12:53 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 8:48 PM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, pirmadienį VSAT Varėnos rinktinės Specialiosios paskirties užkardos pareigūnai pastebėjo įtartiną automobilį „Peugeot 307“, iš miško išsukantį į Druskininkų savivaldybės kelią Latežeris – Jaskonys. Pasieniečiai vairuotoją, 52-ejų Druskininkų savivaldybės gyventoją, sustabdė ir patikrino jo mašiną. Ji buvo prigrūsta eglinių kaladžių.

Iš akies VSAT pareigūnai paskaičiavo, kad gabenama apie kubinį metrą medienos. Automobilyje buvo ir benzininis pjūklas, darbo drabužiai.

Vairuotojas pasieniečiams prisipažino egles savavališkai pjovęs svetimame miške prie Naujasodės kaimo. VSAT pareigūnai į įvykio vietą iškvietė Druskininkų miškų urėdijos darbuotojus, kuriems perdavė vairuotoją su mašina ir kroviniu. Šie atlieka tyrimą dėl neteisėto miško kirtimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.