S. Rakauskaitės dingimo vietą tiksliai apibūdino ir ekstrasensė

Prieš savaitę dingusios Linkuvos miestelio (Pakruojo rajonas) gyventojos Samantos Rakauskaitės paieškos baigėsi pačiu žiauriausiu scenarijumi – 21 metų merginos kūnas rastas šulinyje, o jos sugyventinis Šarūnas Žemaitis sulaikytas. Įtariama, kad mergina buvo nužudyta.

Pareigūnai nelaimės vietoje.<br>A.Padoros nuotr.
Pareigūnai nelaimės vietoje.<br>A.Padoros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2015, 5:34 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 1:10 PM

Penktadienio popietę pranešta, kad pareigūnai netoli tvenkinio, šalia apleistos sodybos esančiame šulinyje, rado merginos kūną.

Pareigūnai informavo, kad ieškant merginos buvo gauta dviprasmiškos informacijos, leidžiančios įtarti, kad padarytas sunkus nusikaltimas.

Kilus abejonių dėl dingusiosios sugyventinio kai kurių paaiškinimų ir kitų įvykio aplinkybių, buvo nutarta detaliai ištirti vieną versiją – nužudymo. Penktadienį ryte pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo ir netrukus sulaikytas S.Rakauskaitės sugyventinis 22-ejų Š.Žemaitis.

Penktadienį po pietų netoli Muravoto tvenkinio esančiame vandens šulinyje pareigūnai rado S.Rakauskaitės kūną.

Savanoriškai merginos savaitę ieškoję miestelio gyventojai ir artimieji, vos pasklidus žiniai apie rastą S.Rakauskaitės kūną, atskubėjo į nelaimės vietą. Žmonės norėjo įsitikinti, ar rastas kūnas – tikrai S.Rakauskaitės, ir patikrinti, ar vieta atitinka ekstrasensės, kurią į pagalbą pasikvietė dingusios merginos pusseserė, apibūdinimą.

Gyventojai pasakojo, kad ekstrasensė jau anksčiau buvo nurodžiusi, kad vieta, kur reikia ieškoti S.Rakauskaitės, bus tarp tvenkinio, vandens šulinio ir netoli gyvenamojo namo.

S.Rakauskaitės kūnas buvo paslėptas šalia jau negyvenamos sodybos, kuri priklausė Š.Žemaičio močiutei. Sodyba – atokioje vietoje, šalia kitų gyvenamųjų namų ar sodybų nėra, netoliese stovi tik apleista ferma.

Nelaimės vietoje buvusi Š.Žemaičio bendradarbė pasakojo, kad išgirdusi apie S.Rakauskaitės sugyventinio prisipažinimą iš karto atskubėjo į šią vietą, jog įsitikintų, ar visa tai tiesa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.