Kambario draugą perdūręs studentas dingo kaip į vandenį

Saulėtekyje pirmadienio naktį studentų bendrabučio kambaryje kolegą studentą peiliu sužalojęs ir nuo policijos pasprukęs Andrius Kosarevas tarsi skradžiai žemę prasmego. Policija jo iki šiol niekur neranda.

Policija iki šiol neranda kambario draugo sužalojimu įtariamo A.Kosarevo.<br>Facebook nuotr.
Policija iki šiol neranda kambario draugo sužalojimu įtariamo A.Kosarevo.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2015, 4:58 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 2:28 AM

Kaip jau skelbė lrytas.lt, pirmadienio vakarą gausios sostinės policijos pajėgos suvažiavo prie vieno Vilniaus universiteto bendrabučio. Atskubėjo ir ugniagesiai.

Paaiškėjo, kad sujudimas kilo dėl dviejų studentų konflikto. Anot liudininkų, konfliktas Saulėtekio al. 12 kilo tarp viename kambaryje gyvenančių jaunuolių. Studentai iš pradžių apsižodžiavo, vėliau į darbą paleido kumščius. Būtent tada, kaip įtariama, A.Kosarevas, gimęs 1991 m., pagriebė peilį ir sužalojo vienmetį kambario draugą Andrių Jakutį.

Sužalotas vaikinas ištrūko į koridorių, o smurtautojas liko kambaryje. Atvykus pareigūnams, kambaryje likęs įtariamasis peršoko iš aštuntojo aukšto į septintąjį, prasiveržė pro svetimą kambarį ir pasislėpė.

Nors policija bendrabučio kambarius tikrino net su tarnybiniu šunimi, pasprukusio studento iki šiol jiems surasti nepavyko.

Sužalotas vaikinas buvo nuvežtas į ligoninę. Jam peiliu sužalota nugara.

Policija visuomenės pagalbos ieškant įtariamojo oficialiai kol kas neprašo. Apie jį žinoma nedaug. Vaikinas yra iš Panevėžio, studijavo informatiką.

Įvykio tyrimas tęsiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.