Prarado automobilį, nes nesutrukdė vairuoti neblaiviam draugui

Alytiškei Jurgitai B. Kauno apygardos teismas negrąžino konfiskuoto „Audi A4“, kadangi savininkė elgėsi nerūpestingai – sudarė sąlygas juo pasinaudoti neblaiviam draugui ir net kartu važiavo.

Moteris tvirtino neleidusi niekam vairuoti savo automobilio, bet nesutrukdė ir nepranešė policijai.<br>P.Mantauto nuotr.
Moteris tvirtino neleidusi niekam vairuoti savo automobilio, bet nesutrukdė ir nepranešė policijai.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Apr 23, 2015, 10:53 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 3:29 AM

Policijos pareigūnai pernai spalio 29 dienos naktį 2 valandą Alytuje sustabdė „Audi A4“į, kurį vairavo neblaivus (1,93 promilės) be vairuotojo pažymėjimo trisdešimtmetis alytiškis Tomas Krupovesas, o šalia sėdėjo automobilio savininkė.

Moteris tvirtino neleidusi niekam vairuoti savo automobilio, bet nesutrukdė ir nepranešė policijai. Ir pati įsėdo į jį, prie naktinio baro atvykus draugui.

Niekada vairuotojo pažymėjimo neturėjęs T.Krupovesas už tai, kad vairavo būdamas neblaivus, Alytaus rajono apylinkės teismo jau buvo nubaustas 2013 metų gegužės 17 dieną 4000 litų (1158 eurų) bauda. Už pakartotinį nusižengimą tas pats teismas vasario 6 dieną jam skyrė 1 tūkstančio 200 eurų baudą ir konfiskavo automobilį „Audi A4“.

Šio teismo nutarimą J.Krupovesas apskundė Kauno apygardos teismui, o automobilio savininkė parašė apeliacinį skundą, bet nei vienas nesulaukė paguodos ir iš aukštesnės instancijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?