Mergina apstulbusi – paviešinta tai, ko kiti neturėjo matyti

Elektroniniai įsilaužėliai vieną Tauragės rajono gyventoją nubaudė du kartus. Maža to, kad kažkas įsilaužė į jos elektroninį paštą ir socialinio tinklo paskyrą, bet dar ir paviešino pašte rastas erotines nukentėjusios nuotraukas.

Elektroniniai įsilaužėliai paviešino Tauragės r. gyventojos el. pašte rastas erotines nuotraukas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Elektroniniai įsilaužėliai paviešino Tauragės r. gyventojos el. pašte rastas erotines nuotraukas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2015, 12:04 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 6:56 PM

Kaip pranešė Tauragės apskrities VPK, dar balandžio 17 d. policijoje buvo gautas Tauragės r. gyventojos pranešimas, kuriame teigiama, jog buvo pavogtos jos elektroninio pašto ir socialinio tinklo paskyros.

Mergina taip pat informavo, kad buvo pavogtos jos elektroniniame pašte buvusios erotinio pobūdžio nuotraukos. Netrukus tos nuotraukos buvo paviešintos jos socialinio tinklo paskyroje.

Kurį laiką galvoję, pareigūnai balandžio 24 d. dėl šio įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.