Viešbučio svečią apvogė jo kambario draugė

Viename iš Panevėžio viešbučių su šešeriais metais vyresne drauge apsistojęs 30 – metis vyras pakliuvo į nemalonią situaciją. Pabudęs 4 valandą ryto, viešbučio svečias pamatė, kad jo pažįstamos kambaryje nebėra. Išeidama 36 – erių viešnia apšvarino savo draugą.

Policija narplioja vagystę viešbutyje.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Policija narplioja vagystę viešbutyje.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Apr 27, 2015, 1:36 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 6:35 PM

Panevėžietis pasigedo savo odinės rankinės, kurioje buvo 150 eurų, taip pat asmens, automobilio dokumentų, banko mokėjimo kortelės. Kartu su naktine viešnia išgaravo ir vyro su savimi turėti raktai, kitų asmeninių daiktų. Savo patirtus nuostolius jaunas vyras įvertino 330 eurų.

Viešbučio vadovė prisiminė, kad apvogtas vyras skambino jai ir sakė palikęs automobilio raktelius. „Pasakiau, kad turime vietą, kur laikomi svečių palikti daiktai. Jeigu mašinos rakteliai tikrai palikti, tai šeimininkas galės juos pasiimti“. – sakė direktorė.

Viešbučio vadovė patikino, kad apvogtas vyras kambarį užsakė bei sumokėjo už save ir savo atsivestą draugę. Užsisakyti vienvietį kambarį ir į jį pasikviesti viešnią griežtai draudžia viešbučio taisyklės.

Direktorė neslėpė, kad tokių atvejų, kai neblaivūs panevėžiečiai vakare atsiveda moterų ar merginų ir su jomis apsistoja vienai nakčiai viešbutyje, pasitaiko.

„Mes nesistengiame aiškintis, kas su kuo ir kodėl. Ne mūsų tai darbas. Suteikiame nakvynę, už kurią svečiai sumoka. Paprastai tokie vyrai būna neblaivūs, o merginos neretai apsimeta, kad yra apsvaigusios. Jos moka suvaidinti. Yra pasitaikę, kad rytą prasiblaivęs svečias išeina iš viešbučio labai sutrikęs. Jaučiame, kad jam atsitiko kažkas negero. Gal draugė apšvarino. Bet tokiais atvejais vyrai retai skundžiasi ar ieško policijos pagalbos“, – sakė viešbučio vadovė.

Ji prisiminė atvejį, kai vakare pas juos į viešbutį atėjo moteris ir pasakė ieškanti savo vyro. Panevėžietė pastebėjo aikštelėje stovinčią šeimos mašiną. Tačiau darbuotojai privalo saugoti klientų privatumą, todėl negalėjo pasakyti, kuriame kambaryje apsistojo tos moters ieškomas žmogus. Supykusi žmona eidama per koridorių ėmė skambinti sutuoktiniui telefonu. Viename kambaryje ir suskambo ieškomo žmogaus telefonas.

Karingai nusiteikusi žmona ne tik sukėlė triukšmą viešbutyje. Ji išėjo į kiemą ir peiliu subadė šeimos automobilio padangas. Iš savo vienos nakties prieglobsčio teko lįsti ir neištikimam sutuoktiniui.

„Turime kelis nuolatinius klientus, kurie pas mus atvyksta vienai nakčiai vis su kita moterimi. Beje, pasitaiko ir moterų, kurios užsako kambarį ir atvažiuoja su jaunesniu draugu. Tokie atvejai nėra viešbučio kasdienybė. Jie retėja. Panašios poros renkasi mieste nuomojamus butus, kur gauna daugiau privatumo. Girdėjau, kad tokios paslaugos – trumpam išnuomoti butą – yra labai populiarios“, – sakė viešbučio vadovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prasidėjo išankstinis balsavimas