Kambarioką peiliu sužalojusiam studentui pareikšti įtarimai

Kambario draugą peiliu prieš savaitę sužalojusiam studentui Andriui Kosarevui trečiadienį pareikšti įtarimai. Parą praleidęs areštinėje prieš tai pats pasidavęs pareigūnams, studentas bus paleistas namo, paskyrus jam su suėmimu nesusijusią kardomąją priemonę.

Andriui Kosarevui pareikšti įtarimai nesunkiu sveikatos sutrikdymu.<br>„Facebook“ nuotr.
Andriui Kosarevui pareikšti įtarimai nesunkiu sveikatos sutrikdymu.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Apr 29, 2015, 4:20 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 11:33 AM

Vilniaus miesto 1 policijos komisariato viršininkas Gintaras Barzdukas lrytas.lt patvirtino, kad trečiadienį studentui pareikštas įtarimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

„Kol kas taip, o paskui žiūrėsime“, – sakė G.Barzdukas.

Pasak viršininko, studentas anksčiau neteistas, nebaustas, prieš įstatymus nenusižengęs. Todėl komisariato vadovas spėja, kad savaitę slapstytis įtariamasis galėjo iš baimės.

„Bet gerai, kad pats atvyko. Gerai, kad jis atėjo ir pripažino savo veiksmus“, – sakė Vilniaus m. 1 policijos komisariato viršininkas.

Trečiadienį A.Kosarevui skirta ir kardomojo priemonė, nesusijusi su suėmimu – registracija policijos įstaigoje, rašytinis pasižadėjimas neišvykti, dokumentų paėmimas.

Kaip jau buvo skelbta, Andrius Kosarevas išgarsėjo praėjusio pirmadienio vakarą peiliu į nugarą studentų bendrabutyje Vilniaus Saulėtekyje sužalojęs kambarioką.

Anot liudininkų, viename kambaryje gyvenantys jaunuoliai iš pradžių apsižodžiavo, o vėliau į darbą paleido kumščius. Būtent tada, kaip įtariama, A.Kosarevas pagriebė peilį ir sužalojo vienmetį kambario draugą Andrių Jakutį.

Sužalotas vaikinas ištrūko į koridorių, o smurtautojas liko kambaryje. Atvykus pareigūnams, kambaryje likęs įtariamasis peršoko iš aštuntojo aukšto į septintąjį, prasiveržė pro svetimą kambarį ir pasislėpė.

Nors policija bendrabučio kambarius tikrino net su tarnybiniu šunimi, surasti pasprukusio studento jiems nepavyko.

Sužalotas vaikinas buvo nuvežtas į ligoninę. Jam peiliu sužalota nugara.

Policija buvo paskelbusi A.Kosarevo paiešką. Nepaisant to, studentas sugebėjo savaitę slapstytis, o antradienį pats pasidavė policijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.