Marijampolėje iš pravažiuojančio automobilio apšaudytas vyras

Policija trečiadienį puolė ieškoti piktadarių, iš pravažiuojančio automobilio apšaudžiusių rimtų sveikatos problemų turintį vyrą.

Marijampolėje iš pravažiuojančio automobilio apšaudytas rimtų sveikatos problemų turintis vyras.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Marijampolėje iš pravažiuojančio automobilio apšaudytas rimtų sveikatos problemų turintis vyras.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-29 19:26, atnaujinta 2018-01-05 10:41

Incidentas Vilkaviškio g. įvyko prieš 18 val. Apie jį, pastebėjusi policij1 įvykio vietoje, pranešė lrytas.lt skaitytoja Simona.

Marijampolės policijoje redakcija sužinojo, kad iš pravažiuojančio automobilio buvo apšaudytas neveiksnus vyriškis. Nors keturiasdešimtmetis vyras išsigandęs šūvių nukrito, fiziškai jis nenukentėjo.

Spėjama, kad vyriškis apšaudytas iš dujinio ginklo.

Marijampolės policija pradėjo įvykio tyrimą ir ieško piktadarių.

Dėkojame skaitytojai Simonai, informavusiai apie įvykį! Pastebėjote kokį nors rimtą įvykį ir jūs? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Praneškite apie tai redakcijai. Kas, jei ne jūs gali informuoti kitus žmones apie greta vykstančius įvykius! Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.