Nerijus Kalaušis užsimanė nuvykti į žudynių vietą

Dviguba žmogžudyste įtariamas 36 metų Nerijus Kalaušis trečiadienį kelias valandas praleido šiurpaus nusikaltimo vietoje – Giraitėje esančiame name, kuriame praėjusių metų pabaigoje buvo nužudyti du žmonės. N.Kalaušis ir įtariamas šiuo nusikaltimu.

N.Kalaušis persigalvojo – jis užsimanė vykti į Giraitę.<br>P.Mantauto nuotr.
N.Kalaušis persigalvojo – jis užsimanė vykti į Giraitę.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2015, 3:13 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 11:53 AM

Įlgą laiką vyriškis nesutiko važiuotį įvykio vietą, tačiau maždaug prieš savaitę netikėtai pats pareiškė norą vykti duoti parodymų į Giraitę.

Kiek anksčiau įkiteiminį tyrimą kontroliuojantis Kauno apygardos prokuroras Virginijus Sokolovas tikino, kad įtariamojo atsisakymas tai daryti neturės didelės reikšmės tyrimo baigčiai.

Iš Kaišiadorių rajono kilęs N.Kalaušis kaltinamas praėjusių metų gruodžio 27-osios naktį Giraitėje (Kauno r.) peiliu subadęs 31 metų žurnalistę Viltę Stankutę-Butkienę ir jos bičiulį 37 metų Giedrių Pavasarį.

N.Kalaušis kurį laiką bendravo ir kartu gyveno su jauna moterimi, tačiau likus porai savaičių iki tragedijos pora išsiskyrė. Į buvusios mylimosios namus užsukusį ir kitą vyriškį aptikusį N.Kalaušį ištiko pykčio priepuolis.

Čiupęs peilį jis subadė abu žmones ir dingo. Viename socialiniame tinkle vyriškis prasitarė apie savižudybę, tačiau labai greitai kriminalistai N.Kalaušį sučiupo Kaišiadoryse.

Vyriškis iš esmės niekada neneigė savo kaltės. N.Kalaušio bylą teismui ketinama perduoti iki birželio pabaigos. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.